Премія «Фаворит телепреси – 2013» вийшла на фінішну пряму (ОНОВЛЕНО)

Премія «Фаворит телепреси – 2013» вийшла на фінішну пряму (ОНОВЛЕНО)

16 Вересня 2013
6812
16 Вересня 2013
17:22

Премія «Фаворит телепреси – 2013» вийшла на фінішну пряму (ОНОВЛЕНО)

6812
Премія «Фаворит телепреси – 2013» вийшла на фінішну пряму (ОНОВЛЕНО)
Премія «Фаворит телепреси – 2013» вийшла на фінішну пряму (ОНОВЛЕНО)

16 вересня закінчилось голосування експертів власної премії «Детектор медіа» «Фаворит телепреси-2013». Умови голосування були наступні: кожен експерт  мав можливість віддати свій голос необмеженій кількості програм, що увійшли до шорт-листа, але не більше одного голосу одній програмі. Голосування відбулось індивідуально, експерти не мали можливості бачити відмітки інших. Наразі «Детектор медіа» просумувала отримані результати, які буде опубліковано в день фіналу.

 

Офіційне оголошення трьох переможців, що набрали найбільше відзнак експертів, відбудеться 20 вересня в клубі «Петрович».

 

 Дев"ять телепроектів, що набрали найбільшу кількість голосів (за абеткою):

-"Відверто з Віталієм Портниковим" (ТВі)

- "Голос країни" (1+1)

- "Гроші" (1+1)

- Документальний фільм "Квітка. Голос в єдиному екземплярі" («Інтер»)

- "Ревізор" (Новий канал)

- "Світське життя" з Катею Осадчою («1+1»)

- "Світ навиворіт" («1+1»)

- "Х-Фактор"" (СТБ)

- "Час. Підсумки тижня" (5 канал)

 

Продовжується також голосування читачів. Яка програма заслуговує на визнання найкращою у цьому році? Чи є серед претендентів Ваш фаворит? Обрати зі списку а також додати свою програму можна тут. Переможець народного голосування буде відзначений додатково.

 

Цього року в експертну раду власної премії «Детектор медіа» «Фаворит телепреси» було запрошено 34 редакції друкованих та електронних ЗМІ, але своїх кандидатів на здобуття головних нагород надали 26 редакторів.

 

До експертної ради нагороди «Фаворит телепреси - 2013» увійшли представники таких українських ЗМІ: «День», «Дзеркало тижня. Україна», «Журналіст України», «Комментарии», «Комсомольская правда в Украине», LB.ua, «МедіаБізнес», Мedia Business Reports, «Обозреватель»,   «Детектор медіа», «Телепростір», «Радіо Свобода», «Факты и комментарии», «Україна молода», Інститут масової інформації, «Телерадіокур'єр», «Главред», «Медіапорт», «Сегодня.UA», «Вести», «Аргументы и Факты», «Теленеделя», «Український тиждень» (сайт), «Взгляд», «Редакторський портал», «Forbes Украина».

 

Нагадаємо, що «Фаворит телепреси» засновано 2007 року як премію для телевізійних програм від оглядачів, які пишуть про телеконтент та медійний ринок у друкованих та інтернет-виданнях. «Фаворитом телепреси» стає програма, яка, на думку преси, в попередньому телесезоні найяскравіше та найсуттєвіше демонструвала творчий пошук у розвитку виробництва суспільно відповідального телевізійного продукту в Україні. Організатор премії - «Детектор медіа».

 

«Фаворитом телепреси - 2007» стала програма «Вікна» (СТБ).

 

«Фаворит телепреси - 2008» - «За вікнами» (СТБ).

 

«Фаворит телепреси - 2009» - «Україна має талант» (СТБ).

 

«Фаворит телепреси - 2010» - «Міняю жінку» («1+1»).

 

«Фаворит телепреси - 2011» - «РесПубліка з Анною Безулик» (5 канал).

 

«Фаворит телепреси - 2012» - «Гроші» («1+1»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6812
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду