До 16 вересня – прийом заявок для участі у курсі з висвітлення корупції від Thomson Reuters

5 Вересня 2013
4690

До 16 вересня – прийом заявок для участі у курсі з висвітлення корупції від Thomson Reuters

4690
До 16 вересня – прийом заявок для участі у курсі з висвітлення корупції від Thomson Reuters

Журналісти з країн, що розвиваються, можуть подати заявку на отримання стипендії для проходження курсу в Лондоні з висвітлення корупції.

Фонд Thomson Reuters пропонує курс, який був створений для надання допомоги журналістам у боротьбі з корупцією. Під час навчання журналісти відвідають заняття, які допоможуть медійникам розпізнавати випадки корупції та створювати медіакампанії на цю тему.

Журналісти можуть отримати повні стипендії чи стипендій з частковим фінансуванням. Стипендія включає компенсацію вартості авіаквитків (економ-клас), оплату проживання і невелику суму на суміжні витрати.

Щоб подати заявку для участі в курсі, претенденти повинні представити коротку біографію, мотиваційний лист і два приклади нещодавно опублікованих робіт,  які  мають відношення до теми курсу, з коротким резюме англійською мовою.

Заявки приймаються до 16 вересня. Навчальний курс проходитиме в грудні 2013 року в Лондоні та Вельсі.

Більше інформації на офіційному сайті курсу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду