«Коммерсантъ-Украина» залишають троє журналістів відділу «Бізнес». ДОПОВНЕНО

«Коммерсантъ-Украина» залишають троє журналістів відділу «Бізнес». ДОПОВНЕНО

4 Вересня 2013
8250

«Коммерсантъ-Украина» залишають троє журналістів відділу «Бізнес». ДОПОВНЕНО

8250
Антон Онуфрієнко, Олена Сініцина та Ігор Бурдига причин такого кроку поки не пояснюють
«Коммерсантъ-Украина» залишають троє журналістів відділу «Бізнес». ДОПОВНЕНО
«Коммерсантъ-Украина» залишають троє журналістів відділу «Бізнес». ДОПОВНЕНО

З газети «Коммерсантъ-Украина» звільняється завідувач відділу «Бізнес» Антон Онуфрієнко (на фото) та двоє журналістів цього відділу. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердив пан Онуфрієнко.

 

Про причини такого кроку він обіцяє повідомити згодом. Наразі він завершує роботу у виданні.

 

Також «Коммерсантъ-Украина» залишають старші кореспонденти Олена Сініцина й Ігор Бурдига. Вони вже написали заяви на звільнення. «Це були одні з найсильніших авторів у моєму відділі, і я думаю, що в них усе буде добре», - сказав Антон Онуфрієнко про своїх колег.

 

Ігор Бурдига підтвердив ТК, що йде з газети з 11 вересня. «Це добровільне рішення у зв'язку з переходом на нову роботу», - сказав він, не уточнюючи причин.

 

Олена Сініцина також поки не пояснює причин свого з колегами звільнення. Вона підтвердила, що йде з «Коммерсанта» з 11 вересня. «Це самостійне й добровільне рішення у зв'язку з переходом на нову роботу (про неї повідомлю пізніше). У видавничому домі залишилися круті та сильні люди, впевнена, що в них усе буде чудово», - додала пані Сініцина.

 

Головний редактор видання Валерій Калниш підтвердив «Телекритиці» звільнення журналістів і завідувача відділу за власним бажанням. З його слів, журналісти йдуть в інший ЗМІ. «Коммерсантъ» шукатиме людину, яка очолить відділ «Бізнес».

 

Антон Онуфрієнко працював у «Коммерсанте» із серпня 2005 року, у тому числі з кінця 2007-го - редактором відділу. Олена Сініцина пропрацювала у відділі «Бізнес» сім років (із червня 2006-го), Ігор Бурдига - два з половиною роки (з березня 2011-го).

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Kommersant.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8250
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Леопольдина Федоровна
3859 дн. тому
Главное, чтобы Олежка ГавришЪ никуда не ушел.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду