15-17 листопада в «Українському домі» – Міжнародний форум «Новомедіа»

15-17 листопада в «Українському домі» – Міжнародний форум «Новомедіа»

4 Вересня 2013
6320

15-17 листопада в «Українському домі» – Міжнародний форум «Новомедіа»

6320
15-17 листопада в «Українському домі» – Міжнародний форум «Новомедіа»
15-17 листопада в «Українському домі» – Міжнародний форум «Новомедіа»

15-17 листопада в Києві відбудеться Міжнародний форум «Новомедіа». Цього раз майданчиком для глобального журналістського заходу стане «Український дім» на Європейській площі.

 

«Нині буде удосконалений формат заходу - на учасників чекають кілька організаційних нововведень. Втім базовий пріоритет залишається незмінним - лише найкращі спікери і найактуальніші теми у сфері мас-медіа», - повідомляють в оргкомітеті.

 

У програмі форуму: близько 30 спікерів і 40 сесій протягом трьох днів, виставки та презентації, лекції від провідних експертів, майстер-класи практикуючих медівників, тематичні круглі столи і ток-шоу, кінопокази, ярмарок вакансій і церемонія нагородження.

 

Міжнародний форум «Новомедіа» - щорічне масштабне журналістське подія в Києві. Це платформа для спілкування та підвищення кваліфікації представників медіасектору. Тут збираються представники світських і релігійних ЗМІ з різних країн. На форумі зустрічаються фахівці в телебаченні, радіомовленні, газетно-журнальному секторі, веб-проектах і нових медіа.

 

Нагадаємо, що це вже третій Форум у масштабному форматі, який організовує асоціація «Новомедіа». У 2011-му захід відвідали представники всіх типів ЗМІ з 10 країн світу; а у 2012-му спікерами стали 45 ключових медіа-спеціалістів. Головне гасло форуму: «Нові медіа - вічні цінності».

 

Зареєструватися на захід можна тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6320
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду