Віталій Ковач повернувся на ICTV шеф-редактором «Головної програми»

Віталій Ковач повернувся на ICTV шеф-редактором «Головної програми»

20 Серпня 2013
9625

Віталій Ковач повернувся на ICTV шеф-редактором «Головної програми»

9625
Віталій Ковач повернувся на ICTV шеф-редактором «Головної програми»
Віталій Ковач повернувся на ICTV шеф-редактором «Головної програми»

Колишній ведучий і шеф-редактор програми «Факти» на ICTV Віталій Ковач повернувся на канал, щоб працювати над «Головною програмою». У проекті пан Ковач обійняв посаду шеф-редактора. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Навесні я отримав запрошення від Олександра Семирядченка розпочати роботу над унікальним проектом "Головна програма", - коментує Віталій Ковач. - Не вагався ні хвилини, оскільки давно знаю його особисто і хотів змінити амплуата вирватися із лабет інформаційної журналістики на широкі творчі простори».

 

За словами шеф-редактора, зараз у «Головної програми» - гарячий період підготовки першого ефіру, нова команда й амбітні завдання. «Ми здивуємо глядача якісними сюжетами і нетривіальною подачею матеріалів. У полі нашого зору все, що цікаво і все, що обговорюється. Гарантую, наші теми самі по собі стануть якісним інформаційним приводом для інших ЗМІ», - обіцяє пан Ковач.

 

Як уже писала «Детектор медіа», також шеф-редактором «Головної програми» стала Ірина Соломко. Проект має двох шеф-редакторів від початку запуску, уточнили в прес-службі. Головним редактором нової програми став Олександр Семирядченко.

 

Інформаційно-розважальне шоу «Головна програма» стартує на ICTV 1 вересня. 90-хвилинний проект виходитиме щонеділі о 21:00. Вестиме програму, за інформацією власних джерел «Детектор медіа», Максим Драбок.

 

Нагадаємо, Віталій Ковач залишив посаду шеф-редактора інформаційної служби ICTV, ведучого ранкового і денного випусків програми «Факти» навесні 2012 року, щоб працювати у сфері енергозберігаючих і відновлювальних технологій, займатися їх пропагандою та освітніми програмами. На ICTV він працював п'ять років, спочатку був репортером, а далі ведучим. До цього працював на телеканалі «Інтер».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9625
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду