Ірина Соломко стала шеф-редактором «Головної програми» ICTV

Ірина Соломко стала шеф-редактором «Головної програми» ICTV

7 Серпня 2013
10480

Ірина Соломко стала шеф-редактором «Головної програми» ICTV

10480
Ірина Соломко стала шеф-редактором «Головної програми» ICTV
Ірина Соломко стала шеф-редактором «Головної програми» ICTV

Колишній оглядач журналу «Корреспондент» Ірина Соломко на запрошення каналу ICTV приєдналася до команди нового інформаційного шоу «Головна програма» в якості шеф-редактора. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі каналу.

 

«Отримавши пропозицію взяти участь у новому і, не побоюся цього слова, революційному для українського телебачення проекті, я думала рівно хвилину, перш ніж прийняти її, - цитує прес-служба каналу Ірину Соломко. - Він захопив мене одразу, сумнівів не було».

 

«Звичайно, для мене, як журналіста, який пише, перехід на телебачення й участь у цьому новому і знаковому проекті - справжній виклик, але я ніколи не боялася виходити із зони комфорту заради розвитку і досягнення нових амбіційних цілей. Упевнена, "Головна програма" стане справжнім новим проривом не лише ICTV, але й усього телепростору», - додала журналістка.

 

Як писала «Детектор медіа», «Головна програма» вийде в ефір восени. За форматом це буде поєднання репортерської журналістики, розслідування та ток-шоу. Головним редактором нового інформаційного шоу став Олександр Семирядченко.

 

Ведучого «Головної програми» канал поки не розголошує, лише зазначає, «що він досить довго працював репортером, досконало знає тонкощі фаху тележурналіста, за його плечима - сотні репортажів, інтерв'ю, прямих включень». «Дуся» повідомляє про те, що ведучим може стати тележурналіст Максим Драбок, який співпрацював із каналами «Інтер» та Перший національний.

 

Нагадаємо, що Ірина Соломко протягом дев'яти років працювала оглядачем журналу «Корреспондент», звідки пішла 2 серпня після продажу UMH Group (якому належить журнал) групі компаній Сергія Курченка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10480
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Rodriges
3885 дн. тому
А шо, Ковача прокатілі? Тепер мадам там рулить?
Rodriges
3885 дн. тому
А шо, Ковача прокатілі? Тепер мадам там рулить? Він вроді вернувся на канал
Ти На
3886 дн. тому
Тобто ця журналістка пішла, бо там, бачите, Курченко. А те, що тут Пінчук, вона не знає. І не чула яка цензура в його ЗМІ? Нещирість таких гое-журналістів вражає.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду