До 20 серпня - прийом заявок для участі у тренінгу «Наукова журналістика: з лабораторій на екрани планшетів»

8 Липня 2013
4574

До 20 серпня - прийом заявок для участі у тренінгу «Наукова журналістика: з лабораторій на екрани планшетів»

4574
До 20 серпня -  прийом заявок для участі у тренінгу «Наукова журналістика: з лабораторій на екрани планшетів»

Німецько-російський молодіжний портал То4ка-Treff за підтримки Факультету журналістики Новосибірського державного університету та Гете-Інституту в Новосибірську запрошують молодих журналістів з України взяти участь у тренінгу «Наукова журналістика: з лабораторій на екрани планшетів», який відбудеться в Академмістечку  Новосибірська з 8 по 11 жовтня.

 

Протягом трьох днів молоді журналісти з країн Східної Європи, Центральної Азії та Німеччини зможуть дізнатися про особливості наукової журналістики в цих регіонах, зустрітися з експертами від науки та ЗМІ, поділитися журналістським досвідом, а потім під керівництвом професійних журналістів створити в Академмістечку власні статті для To4кі -Treff.

 

Умови участі у тренінгу:

- мати вік 18 -30 років;

- мати досвід журналістської роботи, інтерес до наукових тем;

- наявність диктофона, фотоапарата і ноутбука;

- місце проживання: Росія, Німеччина, Україна, Білорусь, Казахстан, Узбекистан, Киргизстан, Таджикистан, Грузія, Вірменія, Азербайджан.

 

Бажаючим взяти участь у тренінгу потрібно надіслати своє резюме з прикладами робіт та мотиваційний лист з ідеєю для матеріалу на адресу to4ka-team@to4ka-treff.ru до 20 серпня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4574
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду