До 28 липня – прийом заявок журналістів для участі у семінарі про прикордонні регіони

8 Липня 2013
4025

До 28 липня – прийом заявок журналістів для участі у семінарі про прикордонні регіони

4025
До 28 липня – прийом заявок журналістів для участі у семінарі про прикордонні регіони

Репортерська мережа N-OST запрошує журналістів з України взяти участь у робочій сесії та конференції, присвячених прикордонним регіонам Східної Європи. Обидва заходи  для українських учасників відбудуться у Львові.

 

Робоча сесія відбудеться з 29 вересня по 3 жовтня, а з 3 жовтня по 6 жовтня відбудеться конференція, участь у якій візьмуть журналісти з Литви, Білорусії, Польщі, Румунії, Молдови.

 

На заходах будуть розглянуті такі питання:  Як кордон впливає на життя людей? Що люди із прикордонних регіонів знають про економічну кризу у ЄС? Як установи та окремі люди по обидва боки кордону втілюють у життя принципи та стандарти ЄС, чи не є їх діяльність просто декораціями? Як реалізовується політика Сусідства і чи досягнула вона відчутних для громадян результатів?

 

Прийом заявок - до 28 липня.

 

Учасникам заходів організатори покривають витрати на харчування та проживання. Транспортні витрати учасники оплачують самостійно. Участь у робочій сесії, яка відбудеться перед конференцією, котуватиме 30 євро.


Вартість участі у конференції:

- Фрілансери - 180 євро ( члени N-Ост : 130 євро)

- Штатні журналісти - 250 євро (члени N-Ост: 180 євро)

 

Для учасників з країн, які не входять до ЄС, передбачені стипендії.

 

Заходи будуть проходити англійською мовою. Більше про проект можна дізнатись на офіційному сайті N-OST. Також на сайті можна заповнити анкету для участі у семінарі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4025
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду