25-26 липня – Школа медичної журналістики з питань захворюваності на гепатит

25-26 липня – Школа медичної журналістики з питань захворюваності на гепатит

8 Липня 2013
5286

25-26 липня – Школа медичної журналістики з питань захворюваності на гепатит

5286
25-26 липня – Школа медичної журналістики з питань захворюваності на гепатит
25-26 липня – Школа медичної журналістики з питань захворюваності на гепатит

Національна спілка журналістів України (НСЖУ), Громадська Спілка «Міжнародний Клуб Лікарів і Фармацевтів», Консорціум «Менеджмент Консалтинг Груп» оголошують  про набір учасників для чергового модулю Школи медичної журналістики, присвяченої темі захворюваності на гепатит.

 

Хронічні вірусні гепатити становлять серйозну медичну та соціальну проблему у зв'язку з широкою розповсюдженістю, а також можливим розвитком невиліковних захворювань печінки. За даними експертів Інституту епідеміології та інфекційних захворювань ім. Громашевського, кількість інфікованих вірусом гепатиту С в Україні не менше 3%, а це 1,3 млн. українців. За іншими даними ця цифра може бути в рази більше - близько 7%.

 

На жаль, багато пацієнтів не отримують належного лікування у разі виявлення цієї хвороби. Це зумовлено недостатньою обізнаністю як самих хворих, так і лікарів про сучасні методи діагностики й лікування. Тому ці питання потребують широкого висвітлення у засобах масової інформації.

 

У рамках дводенного модулю Школи медичної журналістики провідні фахівці-медики нададуть вичерпну інформацію щодо захворюваності на гепатит в Україні та сучасні методи профілактики й лікування. Також відбудуться майстер-класи відомих журналістів щодо особливостей роботи з медичною і соціальною тематикою та лекції авторитетних медіатренерів. Удосконалити знання учасники зможуть під час практичних тренінгових занять.

 

До участі у Школі медичної журналістики запрошуються журналісти регіональних та національних медіа, які цікавляться медичною тематикою. Семінар проводиться безкоштовно, учасникам відшкодовують кошти за проїзд та забезпечують проживання і харчування. Кожен учасник Школи медичної журналістики отримує додаткові матеріали від фахівців та посібник про особливості висвітлення медичної тематики у ЗМІ.  Конкурсний відбір триває до 17 липня.

 

Охочі взяти участь у Школі медичної журналістики мають подати на адресу організаторів - oblik@nsju.org  - лист, у якому зазначити ПІБ, назву ЗМІ, досвід підготовки матеріалів з медичної тематики, електронну адресу та контактний номер телефону.

 

Інформація щодо організаційних питань за телефонами:  (044) 234-52-09, (044) 235-87-66 (Ярослава).

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5286
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду