8 липня – засідання Міжвідомчої робочої групи

4 Липня 2013
7002

8 липня – засідання Міжвідомчої робочої групи

7002
8 липня – засідання Міжвідомчої робочої групи

Чергове засідання Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів відбудеться у понеділок, 8 липня, об 11.00 в ІА «Укрінформ».

 

Порядок денний:

 

І. Представлення усіх присутніх, обговорення регламенту і порядку денного. Повідомляє: Дарія Чепак, прес-секретар Президента України,  керівник Міжвідомчої робочої групи.

 

ІІ. Робочі групи:

 

1. Щодо сприятливого інвестиційного клімату, розвитку телерадіомовлення та індустрії преси в Україні: про заходи щодо захисту прав власності на аудіовізуальний контент;  про підсумки роботи групи за перше півріччя.

 

2. Експертна рада з питань приведення законодавства у сфері медіа до європейських стандартів у 2013 році: щодо підготовки роз'яснення і рекомендацій державним реєстраторам державної реєстрації (перереєстрації) комунальних засобів масової інформації та їх редакцій.

 

ІІІ. Щодо запровадження курсу комунікацій в Інституті УДО України КНУ ім.Шевченко.

 

ІV. Презентація спільного проекту Міністерства внутрішніх справ України та Координатора Проектів ОБСЄ в Україні «Подальше сприяння вдосконаленню практики взаємодії між правоохоронними органами України та працівниками ЗМІ».

 

V. Про організацію міжнародного семінару з безпеки журналістів в межах програми «Відкрита розмова».

 

VІ. Про стан розгляду інцидентів за участю ЗМІ, які перебувають на контролі міжвідомчої робочої групи.

 

VІІ.Інше.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7002
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду