Партія регіонів підтримає кандидатуру комуністів у Нацраду

4 Липня 2013
8679

Партія регіонів підтримає кандидатуру комуністів у Нацраду

8679
Партія регіонів підтримає кандидатуру комуністів у Нацраду

Партія регіонів під час голосування за призначення нового члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення підтримуватиме кандидатуру Вікторії Георгієвської, висунутої фракцією Комуністичної партії України.

 

Про це, виступаючи у Верховній Раді, повідомила депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко.

 

Парламент ухвалив рішення розглянути першим на засіданні 4-го липня питання щодо призначення члена Нацради пізно увечері 3-го липня. Про це повідомив голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко. Через це не всіх висунутих кандидатів у Нацраду встигли запросити на ранкове засідання до сесійної зали.

 

Нагадаємо, на посаду члена Нацради претендували 10 осіб, але двоє зняли свої кандидатури - Віктор Набруско і Володимир Пащук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8679
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду