5-6 липня - продовження серії ворк-шопів «Медіа для медіа. Як цим скористатись?»

3 Липня 2013
4474

5-6 липня - продовження серії ворк-шопів «Медіа для медіа. Як цим скористатись?»

4474
5-6 липня - продовження серії ворк-шопів «Медіа для медіа. Як цим скористатись?»

5-6 липня Українська Медіа Школа (УМШ) та Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК) продовжать серію ворк-шопів «Медіа для медіа. Як цим скористатись?» виступами Олени Міронової, Вікторії Борщенко, Ольги Захарової, Федора Огаркова та Володимира Квашина.

 

Участь для журналістів та редакторів ділових ЗМІ безкоштовна.  

 

«А судді хто? Цільова аудиторія медіа - споживачі та рекламодавці» - третя тема серії, яку розкриють директор з питань дослідження телевізійної аудиторії Індустріального Телевізійного Комітету (ІТК) Олена Міронова та керівник департаменту медіааналітики ІТК Вікторія Борщенко. Олена має 16 років досвіду роботи на рекламному ринку України, 8 останніх років - в якості директора зі стратегічного планування креативних агенцій Provid та Think McCann Kyiv, а до цього була директором по дослідженням в медіа агенції Media Direction Ukraine. Вікторія - кандидат соціологічних наук, організовує та відповідає за роботу департаменту медіа аналітики ІТК, представляє компанію на конференціях і заходах, присвячених вимірюванню телевізійної аудиторії.

 

«Для чого потрібні телебренди?» розповість директор зі стратегічного планування медіа-холдингу «Медіа Група Україна» Ольга Захарова. Ольга - автор майстер-класів та публікацій з брендінгу і креативу в друкованих ЗМІ та Інтернет, переможець щорічних міжнародних премій в галузі телевізійного маркетингу, промо, дизайну BDA/PROMAX, призер Нью-Йоркського телевізійного фестивалю, володар численних нагород у сфері телевізійного дизайну і брендингу, в тому числі шестиразовий володар премії «Телетріумф». Член Академії Російського телебачення, постійний член журі міжнародного конкурсу телевізійного дизайну BDA/PROMAX з 1998 року.

 

«Медіа як бізнес в Україні. Виклики індустрії. Нові моделі розвитку бізнесу» - тема ворк-шопа від генерального директора медіа-холдингу «Медіа Група Україна» Фьодора Огаркова (6 липня). В обов'язки Фьодора входить управління активами медіа-холдингу в рамках реалізації стратегії розвитку, бізнес-планування і контроль над діяльністю медіа-холдингу і його окремих напрямків бізнесу.

 

Тему «Особливості рекламного ринку. Монетизація медіа» для слухачів УМШ розкриє комерційний директор медіа-холдингу «Медіа Група Україна» Володимир Квашин (6 липня). До приєднання до команди медіа-холдингу Володимир більше 9 років працював у галузі продажу реклами, очолював агентство «Спорт Маркет Плюс», працював на керівних посадах на національних телеканалах «СТБ» і «Україна».

 

Слідкуйте за новинами на сайті УМШ та на сторінці УМШ у Facebook.

 

Організатори Українська Медіа Школа та Індустріальний Телевізійний Комітет

Спонсор: «Медіа Група Україна»

Інформаційний партнер: Видавництво «Економіка».

 

З додатковими питаннями звертайтесь  до координатора проекту: Олена Пушечнікова, +38 067 214 39 86 або Olena.Pushechnikova@itk.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4474
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду