Суд розглядає справу Тітушка в присутності ЗМІ

Суд розглядає справу Тітушка в присутності ЗМІ

1 Липня 2013
7049

Суд розглядає справу Тітушка в присутності ЗМІ

7049
Суд розглядає справу Тітушка в присутності ЗМІ
Суд розглядає справу Тітушка в присутності ЗМІ

Шевченківський суд 1 липня розгляне в присутності ЗМІ справу мешканця Білої Церкви Вадима Тітушка щодо побиття журналістів Ольги Сніцарчук та Влада Соделя під час мітингу 18 травня. Про це повідомляє «Українська правда».

 

На початку засідання присутні представники ЗМІ оголосили клопотання про відеозйомку, але пан Тітушко і його адвокат заявили, що проти цього. Втім суддя пані Радуцька зйомку дозволила.

 

Прокурор зачитав обвинувальний акт проти Вадима Тітушка, якому інкримінують хуліганство та перешкоджання журналістській діяльності. Адвокат Ольги Сніцарчук та Владислава Соделя зачитала також цивільний позов, де просить виплатити потерпілим по 22 тисячі гривень матеріальної шкоди.

 

Як писала «Детектор медіа», прокуратура міста Києва 12 червня направила до суду обвинувальний акт стосовно Вадима Титушка, якого підозрюють в хуліганстві та перешкоджанні законній професійній діяльності журналістів. 

 

Нагадаємо, 18 травня, під час мітингу опозиції невідомі у спортивних костюмах до крові побили журналістів Ольгу Сніцарчук та Владислава Соделя.  Зокрема, в Ольги Сніцарчук була розсічена губа та побиті руки. Також нападники розбили її телефон. Владислав Содель, який намагався її захистити, також отримав ушкодження. Заступник генерального прокурора Анатолій Пришко повідомив, що у справі нападу на журналістів 18 травня судитимуть чотирьох осіб.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7049
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
3923 дн. тому
Бедный мальчик. Нужно было урыть этих журналистов, чтобы не выпендривались в судах
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду