3 липня – кінцевий термін подачі заявок на Літню школу з нових медіа MediaNext

26 Червня 2013
4836

3 липня – кінцевий термін подачі заявок на Літню школу з нових медіа MediaNext

4836
3 липня – кінцевий термін подачі заявок на Літню школу з нових медіа MediaNext

МГО «Інтерньюз-Україна» та спільнота медіаінноваторів MediaNext за підтримки проекту У-Медіа запрошують студентів факультетів журналістики та медіа-активістів на четверту Літню школу з нових медіа MediaNext, яка відбудеться у  Києві 14-20 липня.

 

Учасники Літньої школи з нових медіа MediaNext впродовж семи днів засвоюватимуть теоретичні знання та практичні навички інструментів цифрової журналістики. Вони зможуть навчитись ефективній роботі з соціальними мережами, проводити моніторинг, ефективний пошук інформації,  засвоїти стилістику та етикет онлайну. Значну увагу приділено візуалізації інформації та розвитку творчих навичок молодих журналістів.

 

Лекторами Літньої школи MediaNext виступлять експерти з нових медіа, журналісти та редактори ключових українських ЗМІ та медіа-організацій (Інтерньюз-Україна, Тexty.org.ua, Forbes.ua, Slidstvo.info та інші). Серед лекторів - також й учасники спільноти медіа-інноваторів MediaNext.

 

Школа відбуватиметься з 14 по 20 липня 2013 у Києві в офісі МГО «Інтерньюз-Україна» (вул.Ризька, 15)Навчання триватиме щодня з 9.30 до 18.00.

 

Організатори обирають учасників на конкурсних засадах. До участі запрошуються студенти факультетів журналістики та медіаактивісти (до 25 років) з усіх областей України. Портрет учасника - ініціативна та креативна молода людина з чітким баченням застосування отриманих навичок для особистих та організаційних цілей. 

 

Учасники четвертої Літньої школи MediaNext відбираються на конкурсній основі. Реєстраційний внесок - 200 грн. Усього буде відібрано 30 учасників, частина кандидатів буде в списку очікування.

 

Обов'язковими умовами участі є:

1) заповнення ОНЛАЙН-АНКЕТИ

2) реєстраційний внесок - 200 грн;

3) мати екаунти в соцмедіа (Facebook, бажано Twitter), мати ноутбук.

 

Учасники будуть забезпечені навчальними матеріалами, харчуванням (кава-паузи та обіди).

 

Учасники з-поза меж Києва самостійно забезпечують  проїзд та проживання на період навчання. Організатори сприятимуть відібраним учасникам щодо пошуку проживання, сконтактувавши відібраних учасників один з одним та з випускниками попередніх шкіл. Однак ключова відповідальність за логістику лежить на плечах учасників.

 

П'ять учасників з-поза меж Києва отримають тревел-гранти від організаторів для компенсації вартості проїзду.

 

Дедлайн для заявок: заявки на участь в четвертій Літній школі MediaNext приймаються до 18.00 середи, 3 липня. Результати відбору -  5 липня.

 

Початок навчання  -  10.00, неділя, 14 липня.         

                     

Контакти: Юлія Бабко, координатор програм нових медіа, 063 710 13 96, 044 458 44 40 jbabko@internews.ua

Twitter: @medianext_ua

#medianext_ua

Cторінка в Facebook: MediaNext Ukraine

 

Четверта Літня  школа MediaNext організовується МГО «Інтерньюз-Україна»  і відбудуться в рамках проекту «У-Медіа» міжнародної організації Інтерньюз Нетворк за фінансової підтримки АМР США

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4836
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду