«Ревізор» з Ольгою Фреймут навчає студентів

«Ревізор» з Ольгою Фреймут навчає студентів

18 Червня 2013
5965

«Ревізор» з Ольгою Фреймут навчає студентів

5965
«Ревізор» з Ольгою Фреймут навчає студентів
«Ревізор» з Ольгою Фреймут навчає студентів

На прикладах з програми «Ревізор» з Ольгою Фреймут навчають студентів профільних навчальних закладів. Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

 

У рамках курсу з медіаправа у Львівському національному університеті студенти аналізують правомірність вчинків журналістів у тих чи інших обставинах на прикладах з програми «Ревізор». У Львівському вищому професійному училищі ресторанного сервісу і туризму в екзаменаційних білетах для менеджерів з туризму також є завдання з прикладами з «Ревізора».

 

За словами президента асоціації хостелів України Романа Пономаренка, він використовує під час лекцій для студентів різних вузів фрагменти програми «Ревізор». Також йому часто доводиться виступати на різних профільних конференціях і семінарах. «Проект «Ревізор» - це приголомшливий навчальний матеріал! "Жива" практика, яка подається в ненудному вигляді. Не дивно, що після моїх виступів студенти дякують. За пару годин вони отримують більше інформації, ніж за весь семестр навчання у вузі», - говорить він.

 

«Приємно, що наш проект дає людям поживу для роздумів, - каже Ольга Фреймут. - Ще показовий приклад: самі адміністратори і кухарі мене не раз запрошували на кухні закладів просто для того, щоб показати ті покращення, які трапилися завдяки "Ревізора". Це може бути що завгодно - організація простору, підхід до дисципліни або вимоги до чистоти. Для мене дуже важливо, що кожен наш випуск стає натхненням для багатьох людей по всьому світу».

 

«Ревізор» - власний проект Нового каналу, у якому ведуча Ольга Фреймут інспектує заклади харчування та готелі. Зараз в ефірі третій сезон програми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5965
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду