12 червня – вебінар «Сьогодні Мультимедіа» за темою «PR все включено: зробити неможливе»

10 Червня 2013
4560

12 червня – вебінар «Сьогодні Мультимедіа» за темою «PR все включено: зробити неможливе»

4560
12 червня – вебінар «Сьогодні Мультимедіа» за темою «PR все включено: зробити неможливе»

12 червня з 12.00 до 13.30 в прес-студії «Сьогодні Мультимедіа» відбудеться вебінар «PR все включено: зробити неможливе», присвячений питанням постановки завдань і досягнення цілей за допомогою PR-інструментів.

 

Трансляція буде доступна за адресою: http://conferences.segodnya.ua/vebinar_pr.html. Організатори запрошують маркетологів, рекламістів, PR-, HR-і бренд - менеджерів. У вебінарі можна взяти участь безкоштовно, без реєстрації.

 

Запрошені спікери - експерти з великим практичним досвідом роботи в галузі Public Relations:

- Валерій Курейко, генеральний директор компанії Publicity Creating, фахівець з багаторічним досвідом роботи з формування, розвитку і зміцненню репутації компаній і брендів, бізнес-консультант, тренер.

- Руслана Пліс, керуючий партнер Publicity Creating, головний редактор інформаційного сайту Publicity.kiev.ua - фахівець-практик з багаторічним досвідом роботи, розробник методик і технологій в області pr-комунікацій, консультант, тренер, блогер.

 

Під час вебінару спікери розкажуть про місце і роль соціальних мереж в стратегії PR компаній секторів В2В і В2С, а також презентують кілька кейсів з практики Publicity Creating по досягненню наступних цілей клієнтів компанії:

- входження в ТОП-3 ринку (по популярності, репутації);

- лідерство в медіа-рейтингу/рейтингу цитованості брендів в ЗМІ;

- виведення на ринок нових продуктів/послуг;

- гідне представлення компанії/бренду в соціальних мережах;

- формування/зміцнення лояльності партнерів на ринку В2В.

 

Крім того в ході вебінару В. Курейко і Р. Пліс дадуть відповіді на запитання учасників вебінару.

 

Поставити свої запитання можна на сторінці вебінару: http://conferences.segodnya.ua/vebinar_pr.html , або за електронною адресою: press-studio@segodnya.ua . Питання від користувачів соціальної мережі Facebook збираються на сторінці Publicity Creating в Facebook.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4560
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду