Кисельов попросив у Януковича українське громадянство

Кисельов попросив у Януковича українське громадянство

6 Червня 2013
8638

Кисельов попросив у Януковича українське громадянство

8638
Кисельов попросив у Януковича українське громадянство
Кисельов попросив у Януковича українське громадянство

Керівник новинного продакшну телеканалу «Інтер» «Національні інформаційні системи», телеведучий Євген Кисельов має намір одержати українське громадянство. Про це він повідомив на неформальній зустрічі президента Віктора Януковича з журналістами, пише Kommersant.ua.

 

«Євгеній Кисельов звернувся до президента з проханням про отримання українського громадянства», - повідомила прес-служба глави держави за підсумками зустрічі.

 

Як розповів пан Кисельов, пропозицію отримати громадянство він зробив після того, як на зустрічі йому було запропоновано поставити запитання президенту. Свою відповідь він почав з репліки про «іноземних журналістів, які не можуть задавати питання українським політикам». Цей закид на адресу іншого російського журналіста, Павла Шеремета, зробив колишній гендиректор телеканалу TВi Микола Княжицький.

 

«Вважаю, що чим більше людей будуть хотіти отримати громадянство України, тим краще. Якщо це люди відомі і чогось досягли, тим більше це добре, я нічого поганого в цьому не бачу. При цьому закон повинен діяти для всіх: будь-який громадянин може прожити певний час, вивчити мову, знати історію України, скласти відповідні іспити і отримати громадянство. Україна повинна це тільки вітати», - прокоментував намір Євгена Кисельова його колишній колега, народний депутат Микола Княжицький («Батьківщина »).

 

«Мені набридло, коли то один негідник, то інший називає мене "гастролером" або звинувачує мене в тому, що "я приїхав за довгою гривнею". Я просто захотів юридично оформити фактичний стан речей, оскільки в Україні я живу досить довго. Хочу, щоб не шепотілися в мене за спиною. Я люблю Україну, мені не байдуже її майбутнє. Я хочу бути громадянином України », - заявив пан Кисельов.

 

Нагадаємо, Євген Кисельов працює в Україні з літа 2008 року. Спершу він був консультантом, головним редактором і ведучим телеканалу ТВі. З вересня 2009 року по грудень 2012 року вів на «Інтері» політичне ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим». 14 лютого 2013 року його було призначено директором «Національних інформаційних систем» - продакшну, що виробляє для «Інтера» «Новини», «Подробности» і «Подробности недели». З 9 червня 2013 року пан Кисельов також вестиме «Подробности недели» на «Інтері».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8638
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду