23 травня – круглий стіл «Морально-етичні норми та гендерне питання у сучасному медіа-просторі»

17:30,
21 Травня 2013
6432

23 травня – круглий стіл «Морально-етичні норми та гендерне питання у сучасному медіа-просторі»

17:30,
21 Травня 2013
6432
23 травня – круглий стіл  «Морально-етичні норми та гендерне питання  у сучасному  медіа-просторі»

23 травня  з 14.00 до 16.30 в прес-центрі  «Укрінформу» (м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16) відбудеться засідання круглого столу на тему: «Морально-етичні норми та гендерне питання  у сучасному  медіа-просторі». Захід відбудеться з ініціативи Тернопільської обласної Асоціації Жінок за підтримки Українського медійного проекту «У-Медіа» Інтерньюз Нетворк.  

 

У роботі круглого столу візьмуть  участь медіа-експерти;  журналісти, редактори та власники ЗМІ  (телебачення, друкованих  та інтернет-видань); науковці та експерти;  активісти громадянського суспільства  з різних регіонів України. Модеруватиме засідання круглого столу Ярослав Чорногуз - експерт проекту, координатор Тернопільської експертної  групи.

 

Учасники круглого столу обговорять результати моніторингу тернопільських регіональних  друкованих та електронних ЗМІ з визначення рівня етики та якості висвітлення гендерних питань в місцевому контенті, проведеного Тернопільською обласною Асоціацією Жінок  в рамках проекту «Дослідження морально-етичних  норм та гендерних питань у сучасних регіональних медіа» за підтримки Українського медійного проекту «У-Медіа» Інтерньюз Нетворк. 

 

Запитання учасникам  круглого столу можна надіслати на електронну  адресу toag_maria@ukr.net.

 

Проект «Дослідження морально-етичних  норм та гендерних питань у сучасних регіональних медіа» здійснює Тернопільська обласна Асоціація Жінок (ТОАЖ) за підтримки Українського медійного проекту «У-Медіа» Інтерньюз Нетворк. Проект ТОАЖ сприяє підвищенню рівня обізнаності журналістів щодо гендерної тематики та покращенню якості регіонального медіаконтенту шляхом проведення досліджень якості регіонального медійного контенту, навчання журналістів та співпрацю між неурядовими організаціями та медіа. Більше дізнатися про проект можна на сторінці Тернопільської обласної Асоціації Жінок у соціальній мережі facebook.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду