З 24 по 26 травня – медіа-школа «Висвітлення сільського життя у ЗМІ»

З 24 по 26 травня – медіа-школа «Висвітлення сільського життя у ЗМІ»

16 Травня 2013
6368

З 24 по 26 травня – медіа-школа «Висвітлення сільського життя у ЗМІ»

6368
З 24 по 26 травня – медіа-школа «Висвітлення сільського життя у ЗМІ»
З 24 по 26 травня – медіа-школа «Висвітлення сільського життя у ЗМІ»

З 24 по 26 травня у Черкаській області пройде медіа-школа «Висвітлення сільського життя у ЗМІ», інформує НСЖУ.

 

До участі у медіа-школі  запрошуються молоді журналісти, в тому числі громадські журналісти, автори блогів, які зацікавлені в об'єктивному висвітленні подій сільського життя в Україні в засобах масової інформації.

 

Організатор навчання - Ресурсний центр АНГО, м. Черкаси. Партнером виступає Національна спілка журналістів України (НСЖУ).

 

Захід передбачає навчальні сесії від медіа-тренерів та експертів, а також прес-тур, в ході якого учасники відвідають різноманітні організації, що займаються розвитком сільських громад та громад малих міст у Черкаській області.

 

Зокрема, планується відвідання сіл Худяки, Боровиця, Чубівка, Суботів, хутора Буда, міст Черкаси, Кам'янка, Сміла, Чигирин.

 

Під час медіа-сесій учасники зможуть підвищити свій професійний рівень та отримати знання стосовно проведення журналістських розслідувань з проблемних питань на селі, взаємодії громади і ЗМІ, розвитку туристичної привабливості сільської громади тощо. Також передбачається практикум з написання статей на сільську тематику.

 

Навчання під час медіа-школи проводитимуть: Сергій Томіленко, перший секретар Національної спілки журналістів України, засновник і керівник проекту Procherk.info; Наталія Соколенко, тележурналіст, тренер, учасниця журналістського руху «STOP ЦЕНЗУРІ!»; Вікторія Кузьміна, директор Черкаського жіночого центру, головний редактор журналу «Я - жінка»; Ігор Чекаленко, сільський голова с.Хацьки, блогер, в минулому головний редактор газети «Місто».

 

Навчання у медіа-школі безкоштовне. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами, харчуванням та проживанням під час навчання в агросадибах та повертають витрати на проїзд.

 

Захід організовано за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США.

 

Заявки на участь у заході приймають за адресою: asim@uch.net до 17 травня. Телефон для довідок: (0472) 37-00-75.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6368
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду