Альтман заявляє, що англійський суд не приймав рішень на користь Кагаловського

Альтман заявляє, що англійський суд не приймав рішень на користь Кагаловського

16 Травня 2013
6989

Альтман заявляє, що англійський суд не приймав рішень на користь Кагаловського

6989
Альтман заявляє, що англійський суд не приймав рішень на користь Кагаловського
Альтман заявляє, що англійський суд не приймав рішень на користь Кагаловського

Олександр Альтман, бенефіціар компанії Balmore Invest Limited, який називає себе кінцевим власником каналу ТВі, заявляє, що інформація про прийняття рішення Високим судом Англії за позовом Костянтина Кагаловського та компанії Wilcox Ventures LTD про заборону компанії Balmore Invest Limited проводити діяльність з акціями компанії «Медіа Інфо» (власник 100% ТОВ «ТРК "Телерадіосвіт"» (телеканал ТВі) не відповідає дійсності.  Про це повідомляє прес-служба ТВі.

 

«Такий позов від Кагаловського та компанії Wilcox Ventures існує. Проте ніякого рішення Високий суд Англії щодо цього позову не прийняв», - зазначив пан  Альтман.

 

Також, за інформацією прес-служби ТВі, Костянтин Кагаловський був змушений внести заставу у розмірі еквівалентному 500 тис. доларів США для початку судового розгляду.

 

«Причиною цього, в тому числі, стала відсутність доказів стосунку Кагаловського до компанії Wilcox Ventures LTD. У своєму зверненні до суду Кагаловський зазначив, що поки не може довести свій стосунок до цієї компанії, але зробить це пізніше. При цьому раніше Кагаловський неодноразово публічно наголошував, що є власником компаній, що володіють ТВі», - наголошує прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, нещодавно колишній керівник прес-служби ТВі Лана Самохвалова повідомила, що Високий суд Англії заборонив компанії Balmore Invest Limited проводити будь-які угоди, передавати третім особам, номінальному утримувачу, агенту, закладати акції української компанії «Медіа інфо», які можуть призвести до втрати прямого та постійного контролю над цими акціями.

 

Швидше за все мова йде про проміжне рішення суду для забезпечення позову.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6989
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3994 дн. тому
«Моє золотце…». Магічний бік конфлікту навколо ТВі: телеканал став заручником «персня Всевладдя» у своїй емблемі? http://dusia.telekritika.ua/blog_alekseia_mazura/21299
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду