20 травня - семінар «Реформа українського законодавства щодо телерадіомовлення: виклики та рішення в контексті європейських стандартів»

15 Травня 2013
6907

20 травня - семінар «Реформа українського законодавства щодо телерадіомовлення: виклики та рішення в контексті європейських стандартів»

6907
20 травня - семінар «Реформа українського законодавства щодо телерадіомовлення: виклики та рішення в контексті європейських стандартів»

Проект Ради Європи «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі» проведе експертний семінар «Реформа українського законодавства щодо телерадіомовлення: виклики та рішення в контексті європейських стандартів», що відбудеться  у понеділок, 20 травня.

 

Час заходу - з 10.30 до 15.30 (початок реєстрації о 9.30). Місце проведення - у конференц-залі готелю «Президент» за адресою: м.Київ, вул. Госпітальна, 12, секція АС.

 

До участі у семінарі запрошуються представники професійних об'єднань мовників, громадських організацій та експертів, що працюють у галузі телерадіомовлення, медіа-юристів.

 

Учасники семінару матимуть можливість обговорити з міжнародними експертами Ради Європи  найбільш актуальні питання нової редакції Закону України «Про телебачення і радіомовлення», що розробляється робочою групою при Комітеті Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, зокрема процедуру ліцензування, положення щодо «універсальної послуги», ліцензування супутникового мовлення, можливі підходи щодо регулювання контенту згідно з європейськими стандартами.

 

До дискусії запрошуються також представники мовників, кабельних операторів та супутникових платформ, галузевих об'єднань, громадських організацій та медіа-експерти.

 

В семінарі братимуть участь міжнародні експерти Ради Європи Ів Саломон та Стівен Віттл. Пані Саломон є консультантом з питань медіа та регуляторної політики, у минулому була Секретарем Правління Офісу з питань комунікацій Великобританії (регуляторного органу у галузі зв'язку та аудіовізуальних медіа), незалежним Головою правління Фонду спостереження за контентом в мережі Інтернет, автором спільних рекомендацій ЮНЕСКО/ Асоціації Телерадіомовників Британської Співдружності щодо регулювання телерадіомовлення.  Стівен Віттл є фахівцем  з питань медіа-етики та медіа-регуляції, колишнім Головою Комітету із стандартів телерадіомовлення, контролером редакційної політики  BBC.

 

Організатори просять підтвердити свою участь до 18.00 17 травня  асистентові проекту Анні Дмитрук Anna.DMYTRUK@coe.int; тел: 303 99 14 (107)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6907
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду