Гендиректором «Торсата» став Анатолій Сальник

Гендиректором «Торсата» став Анатолій Сальник

14 Травня 2013
7247

Гендиректором «Торсата» став Анатолій Сальник

7247
Гендиректором «Торсата» став Анатолій Сальник
Гендиректором «Торсата» став Анатолій Сальник
Анатолія Сальника призначено генеральним директором компанії «Торсат» (Inter Media Group). Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер».
 
Таке рішення керівництво медіагрупи прийняло у зв'язку з розширенням завдань, поставлених перед компанією. 

«"Торсат" займатиметься питаннями розповсюдження телеканалів Inter Media Group в ефірі, мережах кабельного і мобільного телебачення, з використанням технології IPTV і OTT, а також супутникового розповсюдження та взаємодії з DTH-платформами»,  - йдеться у повідомленні прес-служби.
 
Екс-директор компанії «Торсат» Володимир Масарік продовжує виконувати свої обов'язки у складі керівництва компанії на посаді виконавчого директора. Пан Масарік працює в компанії «Торсат» з 2003 року. Обіймав посади менеджера із зовнішньоекономічної діяльності, керівника відділу зовнішньоекономічної діяльності, заступника директора компанії та директора компанії.
 
Нагадаємо, Анатолій Сальник очолював  компанію «Торсат» з 1998 по лютий 2012 року. До цього проходив службу в Збройних силах на різних посадах, вийшов у відставку у військовому званні полковника.  У листопаді минулого року пана Сальника було призначено  радником  голови Правління ПрАТ «Телеканал «Інтер».

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7247
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду