Орест Сохар іде з каналу «Хокей»

Орест Сохар іде з каналу «Хокей»

14 Травня 2013
12920

Орест Сохар іде з каналу «Хокей»

12920
Орест Сохар іде з каналу «Хокей»
Орест Сохар іде з каналу «Хокей»

Орест Сохар залишає посаду генерального продюсера спортивного телеканалу «Хокей». Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа».

 

Він іде з каналу «за спільною домовленістю із засновником» після двох років роботи. «Коли я йшов працювати над проектом, ішла мова про рік, а я пропрацював два. Багато чого вдалося втілити, але деякі моменти не реалізував», - сказав пан Сохар.

 

Наразі каналом, з його слів, повністю займається голова наглядової ради Юрій Громницький - у минулому прес-секретар Бориса Колеснікова, кінцевого власника каналу.

 

Пан Сохар каже, що має кілька пропозицій і на ТБ і в піарі, і зараз визначається з подальшою роботою.

 

Довідка:

 

Орест Сохар народився 7 вересня 1971 року на Тернопільщині. Закінчив факультет журналістики Київського національного університету.

 

В журналістиці з 1993-го року, в тому числі - був заступником тижневика «ПіК», головним редактором каналу К1, реалізував низку регіональних телевізійних проектів.

 

Тривалий час займався піар-практикою.

 

З жовтня 2011 року - генеральний продюсер спортивного телеканалу «Хокей», засновником і власником якого є хокейний клуб «Донбас» з Донецька, що належить Борису Колеснікову. Канал володіє супутниковою та ефірною цифровою ліцензіями.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12920
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Коробейниченк
3992 дн. тому
А до канала Хоккей руководил отколовшейся частью Баскетбольной Лиги Украины - УБЛ(дядя Коломойский игрался в царя). В итоге контора была распущена, с 4-месячными долгами всем сотрудникам, которые не выплачены до сих пор.
Коробейниченко
3993 дн. тому
Сохар начинал с газеты "Финансовая Украина", где в погоне за гонорарами строчил политобзоры, передирая передовицы российских газет. В погоне за гонораром он заполнял полосы и, будучи редактором, не пускал на свои страницы сторонних авторов. Когда ему поставили в упрек, что на страницах один Сохар, а редакторской работs - ноль (то есть он получал редакторскую ставку за редактирование себя любимого), стал подписывать часть статей Татьяной Драйгал - своей супружницей. Писать старался под Зеркало недели - Мостовую с Рахманиным. Получалось скверно. В "ПиК"е едва не получил от читателей в пику. Редактируемая Сохаром часть журнала, по опросам читателей, была отвратной. На канале К1 красиво и талантливо... ретранслировал старые ИНТЕРовские программы - "Квадратный метр", "Поза очи" и пр. На этом его "талант" и закончился. А привык ведь жить не на малые деньги. Квартира на Печерске, авто, элитный лицей для дитяти, салоны для Драйгал! Вот и пристроили дилетанта на канал "Хоккей", где Сохар прокартавил два года. Куда еше его пристроят, чтоб ни хрена не делал и ставка капала немалая?! Делаем ставки и будем посмотреть.
Art
3993 дн. тому
вообще не знаю кто это и что этот человек мог дать телевиденью..по поводу канала Хокей я не могу даже предположить сколько человек его смотрят...этот вид спорта не является любимым у украинцев, если бы в россии он был - то было б понятно..а так Колесников захотел такой канал и сделали...может только он его и смотрел
Logika
3993 дн. тому
Та який там з нього генеральний продюсер? ЦЕ так... Отстой пішов з нішевого каналу, в якому нічого не тямив і який, окрім Колєснікова і купки прихильників, нікому не потрібен... Мине час і Колєсніков продасть кому-небудь цей канал... Це так - гра в великого бізнесмена... Не більше! А Сохар - некомпетентна людина
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду