«Знак оклику» і «Тендер News» вийдуть в ефір, коли завершать розслідування структури власності ТВі – журналісти

24 Квітня 2013
8207

«Знак оклику» і «Тендер News» вийдуть в ефір, коли завершать розслідування структури власності ТВі – журналісти

8207
«Знак оклику» і «Тендер News» вийдуть в ефір, коли завершать розслідування структури власності ТВі – журналісти

Редакція журналістських розслідувань «Знак оклику» та «Тендер News» телеканалу ТВі ухвалили рішення відновити вихід в ефір виключно після проведення всебічного незалежного розслідування структури власності телеканалу ТВі до та після конфлікту, а також подій, які призвели до змін у складі інвесторів та керівництва каналу. Про це йдеться в заяві редакцій, яку поширила ведуча «Тендер News» Наталія Седлецька.

 

Розслідування проводиться силами журналістів Наталії Седлецької, Дениса Бігуса, Тетяни Шустрової, Любомира Ференса та Максима Савчука. «Першим виходом в ефір програм «Знак оклику» або «Тендер ньюз» стане оприлюднення цього розслідування. До завершення та оприлюднення розслідування, вищезазначені журналісти програм "Знак Оклику" та "Тендер News" працюють виключно над ним», - йдеться в заяві.

 

Журналісти готові провести це розслідування та відновити роботу редакції виключно у випадку невтручання ані попереднього, ані новопризначеного керівництва під час підготовки та виходу цього матеріалу в ефір. Водночас вони розраховують на відкриту, правдиву та прозору позицію обох сторін.

 

Редакція засуджує спроби втягнути журналістів у протистояння, що виникло між сторонами конфлікту навколо каналу ТВі. «Також нам прикро, що у колективі виник дух розколу», - йдеться в заяві.

 

24 квітня о 19:00 на ТВі вийшла в прямому ефрі програма «Знак оклику. Щодня», у якій ведучий Артем Шевченко, якого 23 квітня було представлено генеральним директором ТВі, повідомив про те, що канал переживає нелегкі часи і закликав глядачів залишатися з ТВі.

 

Нагадаємо, журналістів «Знаку оклику» нове керівництво просило підготувати 24 квітня випуск новин «Сьогодні» через те, що колектив страйкує, однак вони відмовилися.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8207
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
чупачупс
4012 дн. тому
о своей компании ты еще больше услышишь)
ДимОК
4012 дн. тому
Впервые слышу, что в компаниях нужно проводить проверки для выявления руководителя этой самой компании. Удивительная страна - Украина
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду