25 квітня – фінал Всеукраїнського фестивалю телерадіопрограм «Студентський МІКС».

18 Квітня 2013
5274

25 квітня – фінал Всеукраїнського фестивалю телерадіопрограм «Студентський МІКС».

5274
25 квітня – фінал Всеукраїнського фестивалю телерадіопрограм «Студентський МІКС».

25 квітня в Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться нагородження переможців Всеукраїнського фестивалю телерадіопрограм «Студентський МІКС».

 

Всеукраїнський фестиваль телерадіопрограм «Студентський МІКС» на початку квітня завершив приймати конкурсні навчальні телерадіопрограми від студентів українських вищих навчальних закладів. Всі програми, які змагатимуться у номінаціях «Інформаційна програма», «Пізнавальна програма», «Розважальна програма»,  знаходяться в онлайн-доступі, для того, щоб їх мали можливість оцінити журі конкурсу.

 

Голова тележурі, експерт з засобів масової інформації, журналіст Андрій Куликов, та голова радіожурі, керівник Українсько-Польської РадіоШколи Роман Заяць, поділилися зі студентами своїми очікуваннями й порадами на сайті медіаплатформи організатора фестивалю Сampus Radio Ukraine/Студент-TV.

 

Фінал фестивалю «Студентський МІКС» відбудеться 25 квітня о 17.00 і Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка (вул. Мельникова 36/1).

 

Того ж дня о 10.00 в Інституті журналістики розпочнеться тренінг для студентів «Онлайн-телебачення: що? хто? де? коли? чому?», який проведе Андрій Куликов. Тренінг пройде за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Сampus Radio Ukraine/Студент-TV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5274
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду