30 квітня – конкурс стипендій на стажування в центрах журналістських розслідувань

12 Квітня 2013
6381

30 квітня – конкурс стипендій на стажування в центрах журналістських розслідувань

6381
До 30 квітня приймаються заявки для участі у конкурсі стипендій на стажування в одному з центрів журналістських розслідувань
30 квітня – конкурс стипендій на стажування в центрах журналістських розслідувань

ГО «Інститут розвитку регіональної преси»  запрошує журналістів усіх видів ЗМІ України взяти участь у конкурсі стипендій на стажування: У програмі стажувань беруть участь наступні центри ЖР: Наші гроші (Київ), Слідство.інфо (Київ), Центр журналістських розслідувань (Сімферополь), Гражданская оборона (Севастополь), Рівненське агентство журналістських розслідувань (Рівне).

 

Стипендія покриває витрати на проїзд та проживання, а також добові на час стажування, однак не включає оплату роботи та гонорари за опубліковані матеріали.

 

Практичне стажування надасть журналістам можливість підвищити професійний рівень, набути нових навичок та вдосконалити вміння, отримати консультації експертів, знайти нові джерела інформації. Стажування триватиме 1-2 тижні залежно від потреб інтернів у взаємно узгоджені дати упродовж травня - листопада 2013 року.

 

До конкурсу запрошується вмотивовані журналісти усіх видів ЗМІ та фрілансери, котрі працюють у розслідувальній журналістиці, з досвідом роботи від трьох років.

 

Відбір учасників відбувається на конкурсній основі. Перевага надається учасникам, котрі раніше відвідували тренінги з розслідувальної журналістики та мають усвідомлену потребу у вдосконаленні конкретних практичних навичок. Сильна мотивація та чітко сформульовані цілі можуть компенсувати брак досвіду.

 

Щоб подати заявку, слід заповнити онлайн-форму. До заявки потрібно також додати два рекомендаційні листи та три зразки власних розслідувань, опублікованих у 2011-2013 роках (pdf-файли газетних сторінок, або гіперпосилання на текстові чи відео-матеріали).

 

Рекомендації та зразки розслідувань потрібно надіслати на адресу - katrya.ivanova@gmail.com. У темі листа потрібно вказати «документи для стажування» та прізвище апліканта. 

 

Останній термін подачі заявок - 30 квітня 2013 року.

 

ІРРП повідомить запрошеним учасникам про участь до 14 травня  2013 року.

 

Ваші запитання надсилайте на електронну адресу katrya.ivanova@gmail.com або звертайтесь за номером 067-905-63-13

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ІРРП
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6381
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду