Наталія Катеринчук: Щоб зробити «ТСН» найрейтинговішими новинами країни, нашій команді потрібно півроку

22 Липня 2008
80028

Наталія Катеринчук: Щоб зробити «ТСН» найрейтинговішими новинами країни, нашій команді потрібно півроку

80028
Наталія Катеринчук: Щоб зробити «ТСН» найрейтинговішими новинами країни, нашій команді потрібно півроку
Відтоді, як наприкінці квітня 2008 року Наталія Катеринчук (у 2004-2006 роках - шеф-редактор новин НТН, з квітня по листопад 2007-го – шеф-редактор телеканалу «Сіті») змінила Володимира Карташкова на посаді керівника департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення «1+1», у «ТСН» відбулись помітні зміни.  
 
Невдовзі після оголошеного виконавчим директором Central European Media Enterprises Адріаном Сирбу на зустрічі з колективом «1+1» курсу на «новини для барбоса» були оприлюднені неофіційні вказівки журналістам «ТСН» - «шість С і одне Г», що встановлюють для репортерів орієнтири, близькі до скандальної та «жовтої» журналістики. Разом із тим, озвучені плани нової команди, що керує «1+1», обіцяють значне розширення інформаційного мовлення каналу і розбудову служби новин. Відбулись також певні кадрові зміни, а також зміни у режимі роботи і вимогах до працівників «ТСН». Зрештою, Наталія Катеринчук заявила про те, що планує викорінити в новинах «1+1» джинсу, наявність якої – особливо під час останніх виборчих кампаній – була помітна неозброєним оком.
 
Словом, до керівника «ТСН» «Детектор медіа» мала багато запитань. Можливо, тому ця бесіда вийшла дещо схожою на анкету, і деякі важливі для нас моменти, на жаль, залишились нез’ясованими. Ми сподіваємось, що в майбутньому нам удасться заповнити ці пробіли.
 
Нова влада у «ТСН»
– Пані Наталіє, протягом трьох останніх місяців ви очолюєте «ТСН». Скажіть, що за цей час вдалося зробити у плані реорганізації служби новин «1+1»?
– Ми не проводимо реорганізацію служби новин «1+1» – ми займаємося покращенням роботи служби новин і всіх її підрозділів.
 
– Чи задоволені першими результатами вашої роботи власники каналу?
– Думаю, про це треба запитати у власників телеканалу. Обґрунтована критика завжди має місце, і я її сприймаю нормально.
 
– Представники акціонерів та топ-менеджменту «Плюсів» заявили про своє бажання якнайшвидше бачити «ТСН» найкращими та найрейтинговішими новинами у країні. Який термін вам поставило керівництво? За який період плануєте вивести «ТСН» у лідери?
– Якби я не погоджувалася з такою постановкою питання, я б сюди не прийшла – це по-перше. Наступне – я думаю, що мені потрібно, а вірніше – нашій команді -  півроку.
 
– І керівництво погоджується на цей термін?
– Так.
 
Наскільки досяжними та реальними вам здалися стратегічні завдання, поставлені перед «ТСН»? В чому полягають ці завдання, окрім того, що новини мають стати найрейтинговішими?
– Реальні і досяжні. Слово «рейтинг» має за собою не просто цикл. Це означає, що наші новини повинні бути цікавими, потрібними й корисними великій аудиторії, найбільшій аудиторії.
 
– Які ще завдання поставило перед вами керівництво? Які межі компетенції визначило?
– Я відповідаю за службу інформації, відповідаю за проекти, які належать до служби інформації. У нас будуть нові інформаційні проекти, над якими ми зараз працюємо. Поки що про них говорити ще рано.
 
– Відомо, що одним із перших кроків реформування стало написання редакційного кодексу. Можете розповісти, що концептуально-принципово закладено в цей кодекс?
– На мою думку, питання сформульовано некоректно. Тому що редакційний кодекс у новинах «1+1» існував і до мене. І якщо в нього вносяться якісь зміни, то це поточні зміни юридичної служби в разі, якщо змінюється законодавство. Ми займалися написанням концепції новин, що є абсолютно іншим поняттям, ніж редакційний кодекс.
 
– Яким є кодекс і якою є концепція?
– Це комерційна таємниця, інформація, яка не може розповсюджуватися зовні. Ми не можемо працювати на наших конкурентів.
 
– Яка ваша концепція новин каналу «1+1»?
– Це комерційна таємниця інформаційної служби.
 
– Чим вона відрізняється від новин основних конкурентів каналу?
– Відрізняється.
 
– Що ви вважаєте слабкою стороною «ТСН»?
– У нас багато слабких сторін, але щодня ми нарощуємо мускулатуру. Одним із таких уразливих місць «ТСН», на мою думку, була ситуація з регіональним відділом через малу кількість корпунктів. Іншою слабкою стороною «ТСН» була, як на мене, мала кількість сюжетів і зйомок. В день знімалося п’ять-сім сюжетів, вони були дуже довгими і, як на мене, нецікавими. Це нюанси. Ми працюємо над цим. Я не вважаю це проблемою «ТСН», я вважаю це питанням технології.
 
– І до якої кількості сюжетів ви зараз хочете дійти?
– У випуску о 19:30, який триватиме 42 хвилини, ми збільшимо кількість сюжетів до шістнадцяти-вісімнадцяти.
 
– А за добу?
– Служба інформація в добу повинна отримати не менше 50 відеоматеріалів.
 
Стосовно технологій... Чи вдосконалюватиметься технічна база і як саме? До речі, на НТН, коли ви там працювали, було одне з найкращих на той час оснащення новинної служби. Як ви оцінюєте технічну базу «ТСН»?
 
– Дуже багато проблем виникає щодня під час зйомок сюжетів зі звуком, з потужністю сервера. Але в перспективі, я думаю, ми усунемо всі ці проблеми. Технічна сторона питання у нас є надважливою.
 
– Але яка оцінка технічної бази в цілому?
– Це як середня температура по лікарні. Я не фахівець у цій сфері, тому не можу давати таких оцінок.
 
– У порівнянні з НТН?
– Великим плюсом під час моєї роботи на НТН було те, що кожний журналіст, який приїхав «з поля», міг на своєму комп’ютері змонтувати свій сюжет і начитати текст на своєму робочому місці. І це дуже оптимізувало та прискорювало роботу. Це давало можливість журналісту працювати краще під час зйомок, оскільки він знав, що він сам монтує свій сюжет і для нього дуже важлива була картинка. Коли це за тебе робить хтось інший, – це зовсім не ті відчуття. Я б хотіла, щоб ми прийшли до цього на «1+1».
 
Чи обіцяють акціонери будівництво нового апаратно-студійного комплексу?
– Вони не тільки обіцяють, вони цим активно займаються. Я думаю, що стратегічною метою каналу «1+1», – я не можу за це відповідати, але я так думаю, – є будівництво або купівля такого приміщення, в якому всі працівники «1+1» почуватимуться комфортно. Нарешті всі будуть в одному будинку, зможуть комунікувати між собою легко й оперативно. У всіх будуть комфортні умови роботи – на інших каналах СМЕ я це бачила. Тому в мене є внутрішня впевненість, що все буде добре.
 
Політика і джинса
– Вас часто називають людиною Балоги на «1+1». Як би ви могли це прокоментувати? Чи буде «ТСН» вільним від політичних впливів? Як ви збираєтеся цього досягати?
– На даний момент я є людиною Варламова (генеральний директор каналу «1+1» Максим Варламов. – Ред.). Оскільки це мій безпосередній керівник. Протягом трьох місяців я працювала в Секретаріаті Президента, де моїм керівником був Віктор Балога, і тоді я була його людиною. Стосовно впливів або їх відсутності... Я не люблю про це говорити, оскільки я знаю, що ми – структура, роботу якої видно щодня на екрані. Дивіться і робіть висновки! Якщо говорити про моє минуле, то я покинула НТН не тому, що мене не вдовольняли якісь умови праці, а тому що мене попросили стати агітбудкою. І від цього я відмовилася. Тому я не бачу для себе перспектив на будь-якому каналі, де змушена буду на щось впливати в плані агітації та пропаганди. На сьогодні з моменту мого приходу джинси в «ТСН» немає.
 

– Тобто, «ТСН» буде вільне від джинси? Чи акціонери компанії розраховують на фінансові надходження від такої діяльності?
– Дякувати богу, акціонери «1+1» – американці, які, напевно, ніколи не отримували фінансових надходжень від джинси. Я собі, принаймні, уявити такого не можу.
 
– Так новини будуть вільними?
– Є вільними і будуть вільними.
 
– Доволі неоднозначною була ситуація зі зняттям із ефіру спецвипуску «Я так думаю» напередодні київських виборів  -«Вибір Києва – 2008». В офіційних коментарях на каналі цю ситуацію пов’язували із застереженнями юристів щодо рівності кандидатів, але при цьому наступного ж дня гостем студії, приміром, у «Сніданку» був перший заступний голови київської міськдержадміністрації Денис Басс. Чим це викликано і що сталося з виходом «Спецпроекту» напередодні київських виборів?
– Ситуація була однозначною, оскільки був висновок юридичної служби, яка відповідає за позови до каналу, зокрема, під час виборів. Цей спецвипуск мав бути за кілька днів до завершення передвиборної кампанії. Всі кандидати повинні мати рівний доступ, але забезпечити це у спецвипуску ми не могли – заявок було більше десятка, і розмістити всіх людей у студії ми не могли. Тому юридична служба прийняла рішення, що проект знімається з ефіру. Особисто для мене це було дуже прикро, оскільки ми його готували, і в цей період це був чи не перший незаангажований, об’єктивний проект із чіткими правилами гри.
 
– Але при цьому наступного дня гостем студії в «Сніданку з „1+1”» став перший заступник голови київської держадміністрації Денис Басс. Чим це викликано?
– За «Сніданок» я не відповідаю. Ця програма виготовляється стороннім підприємством, і впливати на неї ані тоді, ані тепер я не можу. Я впливаю лише на випуск «ТСН», який виходить уранці. Якщо щось було в «ТСН», тоді претензії, будь ласка, до мене. Особисто я таких фактів не маю.
 
– Як ви ставитеся до акції «Не продаємось!»?
– Я звикла робити, а не говорити. Акція, напевно, потрібна, але я не бачила суттєвих її результатів. Це моя суб’єктивна думка.
 
Кадри
– Які зміни у структурі управлінні інформаційного мовлення ви запровадили?
– Ми створюємо правильне середовище людей, які продукують новини і які їх споживають. Щоранку на планерці відбувається «ринок»: секретаріат пропонує товар, а група продюсерів, випускових редакторів купує чи не купує його. Також у мене з’явився заступник Максим Шиленко, який очолює групу покупців-продюсерів, і Олена Несміян, яка очолює групу тих, хто продукує новини.
 
На вашу думку, чи виправдала себе запроваджена колишнім керівником «ТСН» Володимиром Карташковим система управління новинами із секретаріатом та створенням інституту інформаційного продюсування та служби випускових редакторів і ведучих?
– Стосовно секретаріату – це абсолютно правильна ідея. Вона жива. Ми дещо реконструювали секретаріат в контексті того, що він збільшив низку своїх функцій і зменшив функції інформаційних продюсерів. Інформаційних продюсерів у нас уже менше – деякі переорієнтовані на інші завдання. Інформаційний продюсер зобов’язаний допомагати журналісту оперативно, коли той у дорозі на зйомках, йому додатково потрібні домовленості, зв’язки, контакти та синхрон.
 
– Чи залишиться працювати на «ТСН» керівник служби випускових редакторів та ведучих Микола Недопитанський та керівник секретаріату планування Олена Несміян? Якщо так, то на яких посадах, якщо ні, то чому?
– Олена Несміян залишається працювати на своїй посаді. Вона професійний фахівець. Стосовно Миколи Івановича – він займатиметься іншими проектами. Можливо, в рамках «ТСН», можливо, в рамках каналу. Він зараз у відпустці, і це питання вирішуватиметься, коли він повернеться.
 
– З чим пов’язаний перехід частини співробітників на нові проекти? Чи плануєте ви когось звільнити?
– На каналі з’являються нові проекти, у людей є бажання рости – цим і пояснюється. Кожна людина переходить з однієї посади на іншу згідно із власноруч написаною заявою і власним бажанням.
 
– Чи звільняється хтось?
– Ні. За останні три місяці я не пам’ятаю звільнень у «ТСН».
 
– За словами Адріана Сирбу, на каналі збільшиться кількість випусків новин. Чи залишаться новини о 19:30 основним випуском, у яких слотах збільшиться кількість новин?
– Традиційно випуск о 19:30 залишається головним. Ми вже говорили, що ще з’являється випуск о 17:00, залишається випуск о 14:30, а нічний випуск переноситься на 22:30. Крім того, «ТСН» створює нове двогодинне інформаційно-розважальне шоу вранці – з 7:30 до 9:30, яке вироблятиметься силами інформаційної служби каналу.
 
– Зараз телеканал шукає нових телеведучих для спортивних програм. Чи пов’язано це зі збільшенням кількості випусків спортивних новин?
– Так, ми шукаємо нових ведучих для спортивних програм. І для погоди, бо кількість випусків збільшується. І для новин.
 
– Ведучі новин «ТСН» залишаться тими ж самими? Чи з’являться нові обличчя?
– І залишаться, і з’являться. Ми проводимо кастинги і працюємо над цим питанням.
 
– Чи залишиться подвійне ведення випусків? Як ви оцінюєте його наслідки?
– Подвійне ведення – досить складне для мене на даний момент питання, оскільки з професійністю подвійного ведення у нас є проблеми. Якщо ми його вдосконалимо, то воно залишиться. Якщо не вдосконалимо, то не залишиться. Поки що це був не дуже вдалий досвід.
 
– Припинення подвійного ведення у літні місяці – це тимчасове явище, чи наслідок цих проблем?
– Це явище пов’язане з відпустками, і воно традиційно для всіх каналів. Подвійне ведення замінюється одиночним в той час, коли люди йдуть у відпустки.
 
– Чи оновлюватиметься штат операторів, режисерів? Якщо так – то де ви шукатимете нові кадри? Свого часу з НТН на «Плюси» перейшло багато нових кадрів. Чи з’являтимуться й надалі на «Плюсах» НТН-івці?
– Ми збільшили штат операторів, оскільки збільшується кількість новин та сюжетів. Я підходжу до кадрових питань по окремих підрозділах у такий спосіб: є керівник підрозділу – головний оператор «ТСН», фахівець, Андрій Кущ. Він професійний оператор, і питання підбору кадрів в операторський цех – це його питання. Звідки він набирає операторів, я не знаю. Мені важливо, щоб вони були професійними і добре працювали. Стосовно режисерів – це питання до головного режисера «ТСН» Тетяни Терещенко, яка також знає кадровий потенціал і підбирає людей.
 
– Тобто, ви довіряєте цим людям?
– Це мій принцип роботи. Я розподіляю обов’язки між людьми і їхню зону відповідальності. І ніколи не відповідаю за роботу керівників підрозділів. Я несу відповідальність за все, але не переймаю на себе функції керівника підрозділу.
 
– Чи продовжиться практика щодо визначення найкращого сюжету? Як ви оцінюєте результати цієї практики?
– Продовжиться. Це позитивна практика, оскільки вона дає можливість додаткового фінансового стимулювання, хоча фінансовий манок не головний. Головне – що твій сюжет відзначили, це додає оптимізму і бажання працювати краще.
 
– Які зміни плануються в підсумковому випуску «ТСН»? Чи залишиться Алла Мазур його ведучою? Можемо розраховувати на її появу в ефірі в новому сезоні?
– Ми повернули кадровку програми «ТСН. Підсумки», визначену на її рестарті. Алла Мазур перебуває у декретній відпустці. Основне її завдання зараз – годувати майбутнє України.
 
– Тобто, повернення відбудеться невідомо коли?
– Як жінка, як керівник, я вважаю, що всі працівники «ТСН», а можливо і каналу, мають право мінімум на рік перебувати з дитиною. Щоб дитина розуміла, що в неї є мама, а не тільки людина, яку вона бачить тільки на роботі, чує по телефону чи бачить по телевізору.
 
Зміна орієнтирів
– «ТК» з посиланням на власні джерела на каналі оприлюднювала так звані рекомендації щодо виробництва новин «ТСН». Чи дійсно ці орієнтири, викладені в документі, використовуються для наповнення «ТСН»? Які орієнтири для працівників «ТСН» ви встановлюватимете?
– З цим питанням «Детектор медіа» хай і далі звертається до своїх джерел – чутки я не коментую.
 
– Що для вас особисто означає висловлювання «жовта журналістика»?
– Вочевидь, така журналістика має свій розвиток. Думаю, що це журналістика чуток. В новинах ми чутки не використовуємо.
 
– За період, що ви очолюєте «ТСН», спостерігається певне пожовтіння новин каналу, більша увага приділяється скандальним та сенсаційним темам. Це, звісно, свідчить про переорієнтацію новин на більш масову аудиторією, але з іншого боку – така політика суперечить усталеному бренду «1+1». Чи таким є бачення власників каналу «головних новин країни»?
– Це питання є маніпулятивним і не відповідає дійсності.
 

Раніше, за словами Миколи Недопитанськоого, для репортерів «ТСН» часто проводили тренінги з різними фахівцями. Чи проходять зараз репортери стажування у Румунії? Чи приїжджають звідти тренери?
– Ми постійно проводимо тренінги для журналістів. Зараз ось займалися постановкою голосу – протягом місяця фахівець працював зі всіма журналістами «ТСН» і регіональними кореспондентами. Це була Ірина Стасів, із якою ми підписали угоду. Щодо Румунії, то є керівники підрозділів, яким, я вважаю, буде корисним досвід румунських колег, і вони туди поїдуть. Але журналістам тренінги такого плану не потрібні – у кожної країни своя специфіка. Ми можемо співпрацювати з точки зору технології, але з точки зору творчості – ні.
 
– Як ви оцінюєте румунську новинну тележурналістику?
– Я не можу її оцінювати, оскільки я не займалася її аналізом. Я не розумію румунської мови.
 
– Які, на вашу думку, на сьогодні основні проблеми новинної журналістики, тенденції тощо?
– Це дуже широке запитання. Я можу розказати про наші проблеми на «ТСН». Про проблеми журналістки нехай говорять експерти та аналітики. Я не аналізую журналістику в цілому. Я проглядаю випуски новин, які встигаю, але ж не всі.
 
– Які плюси чи мінуси, на вашу думку, є у старої та нової школи ведучих та репортерів «ТСН»?
– Я не розумію, що значить стара або нова школа. Я розумію, що є людина, яка працює добре і професійно, і є людина, яка має певні недоліки і повинна їх подолати. Це питання можна зрозуміти так: чи є різниця між роботою журналістів, які прийшли, і тими, що працювали? Я можу сказати, що вік і час не мають жодного значення. Я не можу натішитися роботою Олександра Загороднього і Валентини Доброти. Як на мене, це найкращі журналісти в «ТСН». Також мені подобається робота інших журналістів – Жана Новосельцева, Сергія Кудімова... Я не буду багато говорити, оскільки когось не назвеш, а хтось може образитися – це некоректно.
 
– Не секрет, що новини майже всіх телеканалів здебільшого «києвоцентричні». У них недостатньо цікавої інформації із закордону та регіонів. Ви самі називали це «слабкою стороною» інформаційної служби «1+1». Чи готові ви до якихось радикальних кроків, щоби змінити цю ситуацію?
– Ми це розуміємо і готуємо дуже радикальні кроки. Одним із них є перетворення регіональної служби «ТСН» на базову службу інформаційного підрозділу. Вже сьогодні вона дуже динамічно розвивається: коли я прийшла на канал, «ТСН» мав дев’ять корпунктів, сьогодні їх уже чотирнадцять, а у вересні буде двадцять п’ять. Я вважаю ганебним для національного каналу обділяти увагою половину населення країни, не говорити про їх проблеми. Оскільки ми суттєво збільшуємо кількість випусків та їх тривалість, ми збільшуємо також кореспондентську мережу в містах-мільйонниках, де працюватимуть дві знімальні групи – два кореспонденти та два оператори. Базовим регіональним випуском ми плануємо «ТСН» о 17.00.
 
Плани на майбутнє
– Як ви оцінюєте минулий телесезон для всіх каналів у інформаційно-політичному мовленні? Можете коротко схарактеризувати плюси та мінуси, з якими новини основних каналів вийшли з минулого сезону?
– Як глядачу новин минулого телесезоні – вони мені здавалися новинами, котрі на 50% можна було би назвати популярним сьогодні словом «джинса». Новини фактів замінялися новинами маніпуляцій, і це, звичайно, мені як глядачеві не подобалося.
 
– А вам як професіоналу?
– Звичайно, теж. Я не можу новини дивитися тільки як глядач, оскільки я трохи знаю про те, як їх робити.
 
Якими новими проектами інформаційно-політичного мовлення «1+1» планує розпочати новий сезон?
– Зробити чотири з половиною годин новин на добу – якісно. Це надзадача. З цього ми і розпочнемо новий сезон.
 
– Чи планується створення єдиної студії-продакшну, що вироблятиме новини для каналів групи «1+1» (за аналогією до «Інтер»-групи)?
– Це питання до керівництва каналу і його засновників. Поки що у мене такої інформації немає.
 
– Зараз усе популярнішими стають журналістські розслідування. Чи буде створено подібну програму на «1+1» із журналістами «ТСН»?
– У новому cезоні ми хочемо започаткувати в рамках «ТСН» серйозні журналістські розслідування на актуальні, життєво важливі для людей теми. Зараз Інна Боднар знімає історію про те, кому належить земля в Україні. Зйомками наступного великого серіалу – я так називаю ці розслідування – займається Світлана Усенко.
 
Цей сюжет на один день чи на кілька днів?
– Думаю, ми будемо мати продукт, який виходитиме в ефірі протягом місяця. Це може бути десять серій, чи двадцять – усе залежить від того, наскільки якісно буде зроблено розслідування і наскільки ця тема буде цікавою для аудиторії.
 
На які рейтингові показники ви плануєте вивести «ТСН» та «ТСН. Підсумки» у новому сезоні? За рахунок чого ви це робитимете?
– Ми плануємо змінювати рейтингову статистику за рахунок якісної фахової роботи. Розраховуємо отримати частку на 50% вищу за частку прайму, яка кожного конкретного дня є на каналі «1+1».
 
– Чи задоволені ви нинішньою часткою «ТСН»? У червні частка новин зросла до 22,77% (загальнонаціональна панель) та 17,69%(50+). У травні показники були значно нижчими – 15,57% (загальнонаціональна панель) та 11,31% (50+). Але у березні, ще за старого керівництва, частка програми не надто відрізнялася від теперішньої – частка 21,46% (загальнонаціональна) та 18,42% (50+).
– Якщо порівняти частку березня, квітня, травня і перших кількох тижнів липня і червня, то результати мене особливо тішать, але я сприймаю ці речі доволі критично. Незважаючи на те, що протягом літа частка і рейтинги, зазвичай падають, тому що люди менше дивляться телевізор, на щастя наші рейтинги і доля не тільки впали, а навіть поступово зростають.
 
– Що із пропонованого вами для оновлення «ТСН» має, на вашу думку, перш за все підвищувати рейтинги?
– Ми працюємо над тим, щоби новини були динамічнішими. Щоб у новинах було багато включень, які свідчать про присутність наших людей там, де відбуваються події. Ми працюємо над тим, щоби подача інформації була простою, лаконічною та зрозумілою. Працюємо над якістю кожного окремого сюжету і над тим, щоб суттєво збільшити інформацію, яку отримуємо з України.
 
– Тобто, мова новин буде позбавлена пафосу та офіціозу?
– Все геніальне – просте. Журналісту набагато легше писати складносурядні та складнопідрядні речення, але думка повинна бути викладена та сконцентрована коротко і зрозуміло. Що вищий фах журналіста, то простішою мовою він викладає. Про складне ми говоримо просто.

 

Фото Яни Новоселової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
80028
Читайте також
04.08.2008 18:37
Наталья Лигачева
45 183
Коментарі
114
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЦРУ
5720 дн. тому
На плюсах отсутствует своя СБ- поэтому все утекает не только на ТК (это не беда), но и к конкурентам (вот это проблема).Более того, телефонные разговоры между менеджерами плюсов оперативно поставляются конкурентам.Личные беседы исключены из прейскуранта услуг- только деловые беседы. На Западе за такие услуги закон карает без промедления, в России проблемы решаются через частные СБ.У вас страна непуганных дураков!
ТСНівець-2
5720 дн. тому
Випадково прочитавши новину ТК про те, що О.Ліхман вестиме Підсумковий ТСН, наштовхнувся на роздуми з приводу того, хто є джерелом ТК в ТСН. Це повідомлення як гаряче з»явилося одразу після планування у Катеринчук о 12. Саме на нього прийшов Льоша, і саме на ньому Наталка оголосила, що він вестиме Підсумки. На жаль, вже минула певна кількість часу (з 2-го червня), тому не пам»ятаю точно, але тоді на зборах, здається були присутні: (окрім, звісно, самої Наталки) Лєна Несміян Вася Костюк Леся Гладиш Оксана Зінов»єва Дмитро Фурдак Надя (з сайту) Олег Задоянчук (не точно) Максим Шиленко (не точно) Ніку Пиріжок (з Про-Тіві, румун) Діма Даниленко (менеджер виробництво – не точно) Оксана Мовчан (керівник Регіонів) От і міркуйте, хто з цих людей може бути джерелом ТК – гадаю, з 99,9% впевненістю з «кандидатів» можна викреслити, Даниленка, Несміян, Фурдака, Надю, Оксану Мовчан та Ніку.
Дульсінея
5721 дн. тому
Діду, у вас геть все відморозилось.Про що ви базікаєте, про які розумні та інтелектуальні обличчя?Назвіть мені ці обличчя. Якщо вони чогось ще варті, то знайдуть своє місце під телесонцем. 1+1 давно вже втратив довіру до вашіх начебто інтелектуалів. Рейтинги тримались на серялах "Не раадись краасівай" та інших витворах російської ширпухи. Звичайно ви маєте право на свою думку, але хочаб собі не брешіть.
Снігуронька
5722 дн. тому
Ще раз кажу МОЖЕТЕ РАЗ І НА ЗАВЖДИ ЗАБУТИ про 1+1 з розумним та інтелектуальним обличчям. ПРО ЦЕ ЗАБУЛИ ЩЕ РОКІВ 5 ТОМУ!!! ІТЕЛЕКТУАЛИ КОРЧИНСЬКИЙ, ДЖАНГИРОВ, ПИХОВШЕК, ОСЕЛЕДЧИК , МОРОЗОВ ВЩЕНТ ЙОГО ЗРУЙНУВАЛИ.
Дід Мороз
5722 дн. тому
ШАНОВНІ КОМЕНТУЮЧІ!!! Про що ви говорите...? Яке інтелектуальне обличчя каналу, які розумні думки - вже забути потрібно про це. На каналі зараз НЕМАЄ людини, яка розуміє, як відродити дійсно "конкурентне" обличчя 1+1. З приходом "Румунської руки" до керівництва "плюсів" принцип "6С та 1Г" буде скоро застосовано до всього іншого контенту. Тобто, ефір буде формуватися ЛИШЕ базуючися на принципі, що народ "хаває" те і ставимо... При чому ніхто не буде задумуватися про соціальні та суспільні ефекти такого мовлення. Тому не здивуюся, якщо років так через 3-5 холдинг 1+1 запустить еро або ж порно канал.... А чого - народ же ХАВАЄ!!! Ще раз кажу МОЖЕТЕ РАЗ І НА ЗАВЖДИ ЗАБУТИ про 1+1 з розумним та інтелектуальним обличчям. Ніхто не розуміє, як при сьогоднішніх умовах зробити такий канал рейтинговим!! А оскільки гроші заробляти потрібно то заради рейтингів, CME перетворить його в канал, який хаває більшість - яка відомо чим живе в більшостці країн світу - скандал, смерть, секс, ну і тд... ви вже зрозуміли про що я.
Мілана Александрова
5722 дн. тому
Мені не подобається новий формат ТСН, і вся справа в тому, що геніальність пані Наталії Катеренчук полягає в банальному копіюванні подачі новин НТН, нецікаво, звичайно хотілось би чогось особливого, а так глобальні балачки про плагіаторську майстерність.
Док
5722 дн. тому
Думал врут! А Колодий реально будет ведущим ТСН!! Уже все знают об этом, пусть и не говорят вслух!
банкомат
5722 дн. тому
Не.Почитай, освежи память.Ты с ними в компании гулял, или в замочную скважину через дым подглядывал?Привычка стучать и подсырать осталась?
расскажите-расскажите
5722 дн. тому
ой про что тут в ссылочках, про что? Как Несмиянша не просыхает прямо на работе? Как собутыльниц по всем помойкам собрала и на плюсы устроила? Как гудят они в секретариате аж дым идет и перегар по всему этажу стоит? Не?
Thomson
5723 дн. тому
Після минулорічного об’єднання корпорації Thomson з ІА Reuters керівництво медіахолдингу не раз повідомляло про плани щодо покращення фінансового стану компанії. Для зменшення витрат було скасовано підрозділи, у яких дублювались функції, та скорочено штат журналістів. Все просто- такі процеси відбуваються у світі. Чому тут цьому дивуються?Оберить собі равребу, зробить собі "будем жить"- буде цікаво.
банкомат
5723 дн. тому
Вы извинялись от страха, чтобы не оказатся в подобной роли-http://www.telekritika.ua/daidzhest/2008-07-28/39666 Жалко, что вас не настигла люстрация, потоу вам "надоело".Весело вы тогда хрюкали бы. Вот здесь все ваши деяния-http://www.telekritika.ua/knigi-tk/2007-09-20/34001 http://www.telekritika.ua/knigi-tk/2007-09-19/34002
скотный двор
5723 дн. тому
околосекретут президента, спрячь свои торчащие ослиные уши, или напрягитесь там и придумайте другое оправдание своему профнепригодному воровству и пьянству. Слушать про "вы извинялись перед страной " надоело. Мы перед страной извинялись. а вот вы никогда перед ней не извинитесь, ваши рыла, торчащие из кормушки, в которую вы превратили эту страну, уже других звуков кроме хрюканья не издают. Валя Степановна, Ленок Несмиян, гляньте в зеркало, хиври вы наши.
))))))))
5723 дн. тому
эка вас смыкает от правды, а прихлебатели?! Иришки, Зинки-Оксанки, Ленки, Галки, Катеринчучки...Жить вам недолго, скоро пойдете нафиг вместе с пасечником. Как нечисть с криком петуха рассыплетесь нахрен
2соцопрос
5723 дн. тому
ВЫ уже извинялись перед страной, и не спрашивали ее- хочет ли она слышать и видеть вашу брехню.Брехню действительно прихлебателей. За эту брехню вам тоже придется извиниться.И не прикрывайте Аллой свою профнепригодность.
Кухарчук
5723 дн. тому
Особа Катеринчук б'є всі рейтинги у кількості коментарів. Дрібниця, проте показова. Ознака успішності. Бажаю їй добірної команди професіоналів і просто приємних особистостей навколо!
соцопрос
5724 дн. тому
Глубоко неуважаемые пуркуа-прихлебатели приживалки Натальи Йосипывны Катеринчук! Алле в кадре еще работать и работать, до пенсии с сохранением ей еще ой как далеко. И если приживалка Катеринчук провозглашает хорошо заученные слова своих хозяев про интересы зрителей, поинтересуйтесь у зрителей, кого они хотят видеть --внятную Аллу или припидарашенного Лихмана с торчащими манжетками и пустотой в глазах?
5725 дн. тому
"Лена+Галя продакш" под руководством г-жи Катеринчук с поддержкой Вали, Ивы, Леси и др. персонажей ! Вот будет примет с нового сезона как "нельзя делать новости". Желая переформатироваться (измениться), нельзя выстраивать отношения на конфиликте и беждусобойчиках. Фух.... Как сейчас могут смотреть ТСН люди столько усилий для становления лучшей команды на Украине. ТК может задать этот вопрос екс-руководителям 1+1 и ТСН !
2пуркуа па!
5725 дн. тому
Покажите мне того судью, который приговорил Аллочку Мазур к пожизненному заключению в телевизере!Только не надо гыгыкать, что его фамилийо Глядаченко.Мазур пора уже передавать свой богатый опыт новому поколению телеведущих.Потому она будет назначена руководителем департамента подготовки ведущих новостей СМЕ по Украине ,с повышением в окладе и персональной машиной без логотипа 1+1.Недовольным методами руководства г-жи Катеринчук советуем перечитать этот список- http://www.telekritika.ua/forum/viewtopic.php?id=395&p=2 СМЕ может рассмотреть вопрос о рокировке Катеринчук-Безлюдная. Тогда у вас появится свой Равреба с "Будем жить".Пурка па!?
freelancer
5725 дн. тому
Поменше би стервозності, побільше би журналістики. Але, думаю, це неможливо. Яка в країні "еліта", такий і попит на новини. Тому щодо ведучих, підвищення їхнього "рейтингу"...Пропоную не панькатись довго, посадити на новини якогось чергового "красавчика" з гей-клубу і нехай собі працює за принципом якихось шести "Г"! До речі, на заставках каналу ці пацани вже здається з"явились. Так тримати! Не жалкуйте макіяжу!
Предлагаю тост
5725 дн. тому
Почитала форум и статью. М-да, ни сайт о телевизионной журналистике и обсуждение работы коллег, а ПАНОПТИКУМ. Поздравляю - какой сайт и его аудитория, такая и журналистика. За это и выпью бокал хорошего вина!
чому б і ні?
5725 дн. тому
Пані Катеринчук! А чого Ви Алі Мазур так заздрите? І чого так неетично повелись в інтерв"ю6 про наміри рік чи навіть і більше годувати майбетнє нації має право, насамперед, говорити сама Мазур. І аж ніяк неви. Ви ж поки що не її рпес-секретар. Чи не так?
про пьяный тсн
5725 дн. тому
Так фамилии алкоголичек в студию!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ой!
5726 дн. тому
Мы живем в прозрачном мире - про Лесю Сакаду и Валю Доброту никто ничего плохого не подумает. Они повода никогда не подавали. Они- очень чистые женщины и хорошие журналистки. с совестью. к тому же - их никто не видел в непотребном виде на диване на работе ( ни разу!). И не увидит. Вот, так, пани-собутыльницы!
коммерческая тайна Катеринчук
5726 дн. тому
Куды-куды, Тсн теперь вводит ноу-хау: тройное мужское ведение Терещенко-Гайдукевич-Колодий.
Куды зирку?
5726 дн. тому
самое рейтинговое время вроде как занято? Колодий вместо кого? вместо гайдукевича или вместо Терещенко? Гайдукевича выкормила грудью сама катеринчук, а Терещенко целует Балогу и Ющенко в десны лично. Куды ж Колодия?
Максим
5726 дн. тому
Всё же подтвердилось! Колодий будет новым ведущим на ТСН. Ему отдают самое рейтинговое время новостей! Балога и президент его утвердили! Это первый ведущий, которого утверждали на таком высоком уровне!
2глядач
5726 дн. тому
Бред говорите.Журналист не имеет право выбора где ему работать, его удел быть уволеным? Они уволились, а не были уволены! Разучились темники писать?
Космос
5726 дн. тому
Амнезия?Корчинский, Пиховшек, Джангиров, нежелание журналистов даже озвучивать свои сюжеты, игры прятки с редакторами, голимые сериалы- это имидж солидного канала?Тогда ТРК Киев очень даже солдный канал,там даже Гардон есть.))
Ту чай и два кофе
5726 дн. тому
"...не треба руйнувати усталений імідж солідного каналу. Раніше, ТСН виділялося на тлі інших каналів..." Ага, шкода! Брехали, джинсували и показували "наше стчастливає будущее" в безкнечному російському серіальному шампуні.
Оглядач
5726 дн. тому
Підтримую коментар анонімного гостя. Новини на "плюсах" останнім часом стали набагато гірші. Особливо "неприємно" вразила Юля Дячук, яка під час "стенд апу" почала одягати ліфчик у переході. Як на мене, неетично і пошло. Пані Катеринчук, не треба руйнувати усталений імідж солідного каналу. Раніше, ТСН виділялося на тлі інших каналів. Тепер новини стали а-ля ТВ-таблоїд. Може, скандально, але неоригінально. Так, як всі. Поверність старий ТСН. До речі, пані Катеринчук казала, що ніхто не звільнився. Брехня. З ТСН пішли Сидоренко і Тимчишин. А з іншими журналістами наразі ведуться переговори на Інтері, який, на жаль, знову потроху стає переможцем. Шкода.
фотожоп
5726 дн. тому
посмотрела на вашу катеринчук на фоте-- полное отрицание женской сути, такое себе существо среднего пола. Таких надо бояться, они непредсказуемы и алогичны.
имья сестра, имья
5726 дн. тому
Насчет стакана и женской дружбы вы конкретизируйте, а то подумают что Леська Сакада бухает с Валей Добротой.
Ой
5726 дн. тому
Я вас прошу, дайте провести хоть один выпуск Оксане - уже одного голоса хватить для минусов в рейтинге. Пусть нутро каждого видно станет - ведь телик - это рентген. Хочет барышня славы - получит. Вот только какой. а то, что на "плюсах" бабизм процветает - в смысле женской дружбы на почве стакана и т.д. - это весь телецентр знает. Так что - пришли Шариковы!
5726 дн. тому
новости на плюсах стало смотреть просто не реально!!! стали нудными и скучными...
нечупара
5726 дн. тому
Чистенькому Анонымусу від 18.34.Вам треба конче пізнати самого себе- ви занадто стерильний для України- до Сибіру, до Аляски, до снігу- з групою "Арктика")))
лидер
5726 дн. тому
немеряно новостей, немеряно. и все про трупы
5726 дн. тому
Господа, читая Ваши коменты приходят простые выводы...... Плавая в грязи по шею, вы умудряетесь топить друг друга. Читаешь и понимаешь сущность контингента оставляющего постинги.... абЫдно
ничего личного
5727 дн. тому
А за ЧТО драка?Бориско плюс Оксана.Там же в 17 новости еще.Немеряно новостей)))
Не- Дашенька
5727 дн. тому
Точно, "тронуло до слез"Ванникова дала добро)))А насчет любимца женщин Катеринчука- круто- сейчас сниму очки - надену линзы и гламура в глаза напущу- совращать побегу "лЮбимца".Абажаю мужчин -метросексуалов.РОРОК, вы протупили дважды- первое Катеринчуки- не родственники, второе- не восхваляйте невосхваляемое.
========
5727 дн. тому
Тетя Зина сиділа, сиділа, так жеж висиділа! Выплакала, выпросила, вымучила, вытянула.... Гипсовая женщина с веслом, которая косит под мраморную девушку. Тетя Зина Бориску придушит, Бориско тетю Зину заплюет, высокие отношения!
йок
5727 дн. тому
"Ванникова дала добро" тронуло до слез
otar
5727 дн. тому
popok, Наталія Катеринчук ніякого сімейного стосунку до Миколи Катеринчука не має :)
popok
5727 дн. тому
Теперь понятно, каким образом "любимец женщин" Катеринчук вошел в политику. Сперва взяли его "для улучшения породы", затем пихнули смазливенького мужчинку в политику. В политике уже сел в лужу - "блок Катеринчука" в Киевсовете. И в отношении "улучшения породы" - большие сомнения! Ложкой меда "улучшить" бочку дегтя невозможно. Увы!
Джулія( після кави)
5727 дн. тому
Підтримую Freelacner(а)!Вони не розуміють, що працювати на ТБ стало не просто невигідно, а й вельми нецікаво)) Упродовж року пропозиції з ТБ смішать- економлять на інтелекті))І це знищення кнопки .Стопроцентово.
freelancer
5727 дн. тому
Працювати на всі наші телебачення стає все менш цікавим і вигідним. Вони всі хочуть, щоб ти за копійки став придурком. Те, що відбувається на "плюсах" - для мене особисто просто знищення чергової кнопки на телепульті.
Джулія , що йшла на Голготу
5727 дн. тому
Заспокою ТСНівця 2, що збирається на роботу))).Подібне читала в Дейнечиному Інтер-в"ю,коли його успішно відрядили співать - а загалом в Покровських воротах" Я ходил в филармонию, как в дом родной-а терперь как на Голгофу")))Знаєте, сама стала жертвою колективної угоди з прцедавцем- двічі- жаба давить про внески в профспілку й досі, всі трималися- а лідера профспілки витурили слідом за мною. 10- годинний робочий день- дуже м"яко, він у мене був 12- ти годинним.Відпустка? Умовність)))Та в мене банальне питання"Чи чув хтось щось українською від Колодія????" А на що він бабки витрачає?Зрозуміло, дівчата в ньому еротично зневірилися- марсіяноподібність заразна.
ТСНівець-2
5727 дн. тому
погано, що раніше приходив на роботу, майже як у сім"ю, в затишну оселю, а тепер - наче в якусь комуналку, де всі одне одному хочуть нас*ати перед кімнатою :(((((
Лені
5727 дн. тому
Хоч зі шкіри вилізьте - а Алу не перевершите - і це дуже швидко покаже рейтинг ваших "новин".Можна і Оксаду і тьотю Дусю взяти у ведучі - на прохання чи наполягання когось згори чи знизу - але глядач вже все жавно вирішив. алочці не треба переживати - Мазур - це бренд на телеринку. І ваші укуси для неї - блошині потуги. Так що, тьотю, це прикрийте пельку!
глядач
5727 дн. тому
О, У Оксани - карколомна кар"єра - у них з Катеринчук - одне обличчя. Чи не близнюки. бува?
Лене
5727 дн. тому
Хватит выслуживаться перед вынужденными подружками! Вы то точно ведущей не будете никогда. а что до Зиновьевой - одна из многих, не более того. О-о-о! Конечно, она много лет отдала ТСН, а чостальные что отдали - анализы что ли?
Журналіст
5727 дн. тому
Річ не в Катеринчук чи ще якомусь -чук чи -юк! Дивіться глибше (в корінь!), колеги. Щоб не довелося Україні до своїх усіх ппопередніх сліз приплюсувати ще одні - ВЕЛИКІ і ГІРКІ - а може найгіркіші: ридати над тим як не зброєю, а аморалкою знищили націю.Це не високі слова.І ви всі це добре знаєте.У кого в руках наш інформаційний простір? Чому ми, хоч і кривимось, але ковтаємо тезу про БАРБОСА від закордонних дядьків?! Звичайно, і нашим дядькам під гвалт по стихії, лиха, насильства та секс зручненько проштовхувати новий Кодекс про працю: 10-годинний робочий день, геть Трудові колективні угоди!, геть профспілки з їх правом вирішувати кого звільняти, а кого не дати звільнити як неугодного адміністраціїї...Прийнято вже в першому читанні цю пропозицію регіоналів (читай олігархів та їхньої прислуги). Але щось не чути справедливого запеоречення відкочуванню до феодальних меж на телеканалах. То про яку Європу мріємо, коли нас намагаються запхати у таке собі гетто.А професію нашу давно розмазали і зробили журналістів ніким... Жебраками безсловесними, які будь-якою ціною мусять заробляти гроші, бо їсти хочеться, і сім'ї годувати. Таке життя? ТАКЕ!!! То чи про те ми сперечаємось?!
КокоШанель
5728 дн. тому
Колодій знає, як бабло піліть і джинсу шить, а укрейніан то не головне)
порада
5728 дн. тому
Тоді вам треба дивитись російське телебачення- у них все гаразд. , усьо в шоколаде.В ТСНі є позитив, але ви геть не бачите.
5728 дн. тому
дуже рада, що нарешті хоч десь можу висловитись з приводу ТСН. Раніше дивилася їх з задоволенням, останнім часом- просто не сприймаю і намагаюся не дивитись Невже вам приємно щодня виливати на голови глядачів купу негативу, невже приємно людям після трудового дня говорити про жахіття? Ви самі смакуєте те про що говорите з екрану. Я хочу новин цікавих, справжніх, а не замовних і , головне, позитивних. Не хочу про вбивства, згвалтування, маньяків, вибухи, шахраїв. Ви скажете- так життя ж таке, а ми лише відображуємо його реалії. НІ! Ви бачите лише те , що хочете бачити ви, а не простий глядач. Життя воно різне, в ньому є й багато хорошого, але вам це не цікаво. Вірніше, ви думаєте, що глядачеві це буде нецікаво. Даремно так думаєте. Ну й дістали ж ви своїми випусками !
Джулія
5728 дн. тому
А я рада за Зіновьєву.Дивно- здогадалася.Гарної думки про неї.Але Колодій- вивчив украйніан?
Марк Аронович
5728 дн. тому
Я так понял, что Катеринчук тут не причем.Любой пришедший на плюсы менеджер будет распят на шкафу со скелетами.Из этого вывод- надо чистить лентяев, сплетниц и сибаритов!
Друг
5728 дн. тому
По последним данным, Катеринчук очень хочет взять в ведущие Колодия. Вроде Балога и Ванникова дали добро. Он даже проходил очень засекреченный кастинг на новых ведущих ТСН. За это "предательство" его Казбек с Космосом и решили выгнать. (С предателями у нас всегда жестоко) Ну а дальше, копайте сами!
Лена
5728 дн. тому
Оксана Зиновьева будет ведущей ТСН. А вы завистники - еще раз закройте рты! Бориско и так имеет свой национальный эфир на УТ-1 так что не надо прыгать по каналам.
Джулія
5728 дн. тому
Цыкаво, хто " та женщина", которая отдала ТСН многие годы"?)))Я уявляю, це що за вінтаж)))Це раритет!Скільки ви будете пригодовувати своїх?А Бориско- найс.
Profi
5728 дн. тому
Наталка , судя по комментам - вы на правильном пути ! Мочите бездарей и лентяев дальше ! Раз воют , значит действуете правильно !!!
........
5728 дн. тому
так знает же кошка, чье мясо украла)))))) И чувствует, что не по сеньке шапка)))) за что драли глотки на майдане, то и получили в информпространстве))) не нравится? ешьте, пока не удавитесь катастрофами, убивствами и концом света - что угодно, абы не про Йулю - прямое указание балогана . Данилыч, вернись!
Andre
5728 дн. тому
Ну и ответы - нет, да, это не ко мне. Как на допросе в генпрокуратуре.
5728 дн. тому
ну и рожа
зрителька
5728 дн. тому
Я их перестала смотреть 5лет назад- вранье и дешевая патока.Даже не видела, как они коллективно обещали больше не врать.Читала бо этом на ТК. Гляну через полгода что будет. ЗЫ:А кто по каналам бегала?
Глядач
5728 дн. тому
Перестал смотреть новости 1-1 месяца два назад, начала угнетать откровенная желтизна, которой хоть завались в интернете прет со всех заголовков и баннеров. Был канал для людей, а становится для люмпенов, могли бы разделить как-то. А полгода это ты Наташа загнула, побольше обнаженки, кровищи +Диму Гордона пригласить и рейтинг будет шкалить). Слегка офигел увидев рекламу Ретоны на 1+1, правда днем - как раз их уровень. Да и Балога в розочках это дивная вещь конечно! В общем ситуация на нащем пространстве ТВ явно клиническая(
для репортерки
5728 дн. тому
"ТСН показує те, що подобається українцям. Зміняться смаки у нас, зміняться новини і в ТСН!а Наталка Катеринчук - професіонал у журналістиці! УДАЧІ І РОЗУМІННЯ)) " Как только человек приходит работать на ТВ, на другой день начинает считать себя крутым профи, он сразу становится "страшно далеким от народа". Да вы бы у своих мам и бабушек спросиеу, что им нравится на самом деле. Ну хватит уже из зрителя делать тупого поглащателя сенсаций. Вы же на съемках на людей, для которых якобы работаете свысока, как на мусор смотрите. Когда появляетесь изредка в селе на высоких каблучках, на вас смотреть больно и смешно. И хватит уже Барыску восхвалять. Как переделает подводку, так потом позору не оберешься, всю инфу перекрутит, в подводке одно, в сюжете другое - какая же она прахвисианалка? УкрЖлобТВ рулит!
Лена
5728 дн. тому
Закройте рты! Бориско не будет ведущей. Будет женщина, которая много лет отдала ТСН. Она в отличие от некоторых не бегала по каналам.
Джулія
5728 дн. тому
Ніхто не забув про Мазур, вона- супер-новинарка, пришліть ій Мері Попінс- нехай виходить)))Колиску прихОпить.А плюс Бориско- Катеринчук- розумно- розумно- демонічна Катеринчук метикує вірно.А то ведучі починають так, ніби війна почалася."Що .Куди бігти?)))"А з приводу комерційних таїн- це " міняти шило на швайку".Усє усьо знают.
знающий
5728 дн. тому
Такая неприятная высокомерная тетка... и внешне отвратная...
Le Petitte Diablo
5728 дн. тому
Это реальность, а не сказки. Она серьезная. И думаю знает, что делает. Возможно многим $дядям$ не понравится то, что их больше не будут пиарить с помощью такой... не дешёвой джинсы... и кстати неужели это умно выкидывать деньги на ветер, что бы пропиарится..все ети рекламы уже надоели. Лутше бы они делали что-то для страны, и кто больше, и качественее сделает, тот и популярнее.. это было-бы что-то на подобии как в Арабских Емиратах...у них правда монархия..но живут отлично...я не предлагаю и у нас сделать так, но в самом деле - против логики не попрёшь))) А ведь публику не тежело " закадрить", просто нужны мозги . И талант. Пусть мне и 15 нету, но я за свои слова отвечаю.
Підказка
5728 дн. тому
Про Мазур вже всі забули, окрім парочки озабочених власною долею.Це так, нажаль.Секретаріат тут нідчого.Мазур повернеться на канал.Щодо Бориско, то на цьому наполягала Катеринчук,бо вона дійсно профі.Історична справедливість тут не грає
Сергей
5728 дн. тому
Как была Катеринчук бездарью, так и осталась. Неудовлетворенные амбиции и все такое. Может, надо что-то в половой жизни поменять?..
донна Роза і дон Педро
5728 дн. тому
Про яку комерційну таємницю у концепції та темах новин ТСН можна казати, коли у вас працюють люди і паралельно вони працюють в ідентичних підрозділах новин на інших каналах. Всі все знають. Витік інформації є - і одна і інша сторона платять премії за інфу, за теми за відео. Так що не тратьте слів! А щодо порівняння Мосі і Мазур - облиште для розмов на своїх "посіделках". алі краще напевно відсидутись та не брати участі в цьому балагані. "К нам приехал цирк!"
Валерик
5728 дн. тому
А що без Али Мазур ТСНГ став краще? Якщо Юля Бориско повернеться на "плюси" - то історична справедливість торжествує. Нехай всі ті. хто її зраджував - вдавляться. Але мені здалось, що Алі Мазур просто заздрять, ну як правильно сказати: тітки. баби... Керівниці і праціваники вашого секретаріату. вони просто мріють щоб її забули і її подовше не було в ефірі. Чи я помиляюсь? Підкажіть мені. друзі блоггери?
Офф топ
5728 дн. тому
А почему "Телекритика" до сих пор ничего не написала о том, что из программы "Агенти Впливу" уволились два журналиста?(Из-за хамского отношения руководства) И еще один тоже готовится писать заявление об уходе. Да и сам Артем Шевченко уже три недели звонит репортерам-расследователям, и приглашает перейти с ним на некий другой канал.
Дервиш
5728 дн. тому
Вы хотите спросить когда к вам пишлют Безлюдную?)
Странник
5728 дн. тому
В какие сроки состотся отставка г-жи Катеринчук ?
Миша
5728 дн. тому
Олег Медведев очень даже фанатична работал на Андреича, терь на Владимировну. В помежутке на Оборзевателе, где всех кого надо мочили.Теперь восседает в Кивраде и мило молчит о Космосе!)
Драган Бабич
5728 дн. тому
А вы поменяйте Катеринчук на Медведева, А Юща на Тимоху...и прокрутите ка вашу месагу еще раз) Так, из любопытства))А потом я вам дам картинк у реалистичнее.
надеемся
5728 дн. тому
Она что, уже как Надежда Бабкина?))))
Драгану Драбичу
5728 дн. тому
Во что балуйтесь? в демократию? Ну-ну. Да здравствует виктор Андейч Ющенка со бабой Параской на Говерле и посвященные этому историческому без преувеличения событию прямое включение с монологом от подножия многострадальной Говерлы минут эдак на 6, а также звездатый сюжет встык о том же. Да здравствует короткая и зрозумила думка про нашего президента и его администрацию, дай бог здоровьичка его главе! С днем его рождения, кстати, недавно освещенного ТСН с пелюстками троянд. Приветствуем тебя, ТСН новый, незаангажированный, свободный от политических предпочтений, ведомый Катеринчук в светлое безоблачное нашеукраинское завтра! Аминь!
не надейтесь)
5728 дн. тому
А что это тут об Алле, как о том, кто нас покинул? Алла Мазур, хоть и легенда, но еще живая)))). Она здорова, полна сил и планов! Материнство - это счастье, г-жа Катеринчук, а не болезнь, так что не надейтесь "как жинка и керивнык", что Аллы не будет аж "рик". Оно для вас конечно неприятно, но придецца потерпеть, мы же вас терпим.
"""
5728 дн. тому
Если Мосейчук моль бесцветная, то Мазур моль цветастая. А остальное можно и нужно обсуждать. Пока, как тут уже угрожают, Тимошенко не пришла к власти))))
телезритель
5728 дн. тому
Ребят из ТСН, позвольте пару замечаний, ничего личного. Только что из праздного любопытства посмотрел ваши новости. Мама дорогая! Что это за пулеметная очередь, с которой выдают на гора инфу репортеры и ведущая Мусийчук? Идете на мировой рекорд? Так ведь у человеческого восприятия (глаза, уха) есть предел. Мой звуковой барьер вашей словесной "очередью" был преодолен, поэтому смысл сказанного напрочь потерялся. Вы этого добиваетесь своими 18 сюжетами за 42 минуты? Чтоб никто ни черта не понял? Так я - среднего возраста, а что успеют расслышать и разобрать старики? Мусийчук - отдельная тема. Как по мне, это не ее место, ей-богу, слово телезрителя. Паузы делает не там, интонационные и логические ударения - не там, да и голос слишком высоковат, что постоянно раздражает. Не? Мне ее почему-то все время хочется придушить, стоит ей открыть рот. Ей бы голосок на три-четыре тона ниже, палитрой побогаче. Короче, Наталя - бесцветна аки моль, Мазур была на порядок лучше, а главное - убедительнее. Не поленитесь, найдите аналог Мазур, пока та растит смену. И больше жизни, простого сопереживания в сюжетах. Какие-то они у вас все, как под копирку - тоскливо одинаковые, не трогают и не запоминаются. Чтой-то вы делаете не так, а вот что?
Драган Дабич
5728 дн. тому
Подождите еще немного и вы забудете про темники, джинсу,про барбосов! Президентом станет Юля и будет вам ТОТАЛЬНАЯ ДИКТАТУРА и КУЛЬТ ЛИЧНОСТИ! Будете тихо воды и ниже травы, ее же и будете жевать.А пока балуйтесь в демократию!
Не Дайош!
5728 дн. тому
История ТСН - это история лизоблюдства. Лизали всем, всегда и с удовольствием.Ням ням! Пора кончать на лизоблюдство!!)))
зритель
5728 дн. тому
ДЖИНСЫ НЕ БУДЕТ?! ГЫ ГЫ ГЫ! А ЧТО ПРЕДСТАВЛЯЮТ СОБОЙ ДВА СЮЖЕТА В ТСН ПРО ДЕНЬ РОЖДЕНИЯ БАЛОГИ И ЕГО МАЛУЮ РОДИНУ ЗАВИДОВО?! ДА, ВЕРНО, ЭТО ДАЖЕ НЕ ДЖИНСА, А БАНАЛЬНОЕ ЛИЗОБЛЮДСТВО!!!!
Дайош
5728 дн. тому
Барбосов ТСН в кинобудку Нового! Катеринчук на Интер!Безлюдную на Херосиму и Нагасцаки!)))
Глядачеві
5728 дн. тому
Про брехливість ТСН країна почула звуст тснівців набагато пізніше, хоча давно про це знала.Про суцільну джинсу ви напевно не встигли заявити, соромино напевно))
№№№
5728 дн. тому
Барбосам з ТСН треба було скинути нейтронну Безлюдну, тоді б вони пойняли хто така Катеринчук.Якщо до вас барбоси скинуть Ткаченка ось тоді бде з вас кинобудка для барбосів на кшталт Нового.
Глядач
5728 дн. тому
Відповід дуже вразили...очевидно шо після того як про нову ПРОФФЕСІЙНУ кухню знає вже країна і сказати горе-менеджерам нема чого))) прикро)))
репортерка
5728 дн. тому
ТСН показує те, що подобається українцям. Зміняться смаки у нас, зміняться новини і в ТСН!а Наталка Катеринчук - професіонал у журналістиці! УДАЧІ І РОЗУМІННЯ))
барбос
5728 дн. тому
«Плюсы» никогда в жизни не были попсовым каналом, но популярное просветительство было их «уникальным торговым предложением». Как можно было сделать с этим каналом такое?! Я не знаю." ))Их уникальным предложением было мочилово Пиховшека, Джангирова, Корчинского.МанипулятивностьТСН во времена Кучмы-Мостовая об этом не раз, и не два писала. Тогда Роднянский молчал в Москве, Оселедчик плевал на это в Киеве, а лица канала озеленело мочали. Об этом писали и говорили Мостовой, Мостовая, Коробова, Лигачева, Погорелова...Мостовой нравились новости НТН времен Катеринчук и она об этом писала тут на ТК. Вы примитивно смешиваете Сирбу с Катеринчук, джинсовый ТСН с правда пожелтевшим нынешним, подождите еще, будут другие цвета. Кроме цвета джинсы которая убила ТСН.
ептить
5728 дн. тому
ТАК НОВЫНЫ ЖЕ - ДЛЯ БАРБОСА!!!!!
хихи
5728 дн. тому
Катеринчук вас с вашей Мостовой не поймет. Многа незнакомых слов.
МОСТОВАЯ - о ТСН безвременья катеринчук
5728 дн. тому
Уровень профессионализма и журналистского опыта мадам Катеринчук и Юлиии Мостовой, никто, надеюсь, сравнивать не станет?? Вот мнение Юлии Мостовой о плодах жизнедеятельности мадам Катеринчук на ТСН: ЮЛИЯ МОСТОВАЯ: " А то, что происходит сейчас с новостями «Плюсов»… Это… Как тебе объяснить… Знаешь, когда я училась в школе, в классе пятом, был такой индийский фильм «Король джунглей». Одна моя одноклассница мечтала стать ветеринаром, потому что очень любила животных. Как-то мы с ней пошли на этого «Короля джунглей». Там слониху разлучили с её слонёнком, и когда это несчастье произошло, моя одноклассница начала рыдать, накрывшись пальто. Отрыдав так минут 20, она, наконец, сняла с головы пальто, глянула на экран, а там слониха бежит навстречу своему слонёнку, и у неё из глаза такая слеза глицериновая течёт… Тут моя одноклассница снова натянула пальто на голову и как заревела: «Уууууууу!». Вот так примерно и я смотрю сейчас новости «1+1». Мне иногда хочется крикнуть: «Вы хотя бы умные лица из студии и кадра уберите, заберите тех, от кого раньше мы привыкли слышать мысли, слышать какие-то умные вещи, а не теперешнее вот это – там взорвалось, там упало, туда что-то наехало, а оттуда съехало… Это же караул!». Убита душа канала. Во все времена это был канал с умными глазами. «Плюсы» никогда в жизни не были попсовым каналом, но популярное просветительство было их «уникальным торговым предложением». Как можно было сделать с этим каналом такое?! Я не знаю."
Линч
5728 дн. тому
Самое интересное, что она этот форум читает врядли)) Эй не барбосы а обсосы, айда на другие темы посрём как следует, пофлудим!!!
Балога барбосам
5728 дн. тому
Какие вы добрые пока вам дают набивать карманы джинсухой, и какие вы барбосы , когда вам говорят работать и зарабатывать. Барбосы, вы и есть барбосы- вспомните, как вы веерно лизали, и избирательно кусали. Ваш час прошел. Катеринчук показала свой профессионализми принципы на НТН, без нее НТН стал рядовым каналом. Кстати, вас там ждут. Или на ТРК Киев. Часть ваших уже там видели.)
Olaf
5728 дн. тому
Странно,но приличным остался только ночной выпуск новостей, видать по традиции, пар выпускать нормальным людям. А так, новости для всех, в том числе и для животных
катеринчук плюс барбосизация всей страны
5728 дн. тому
что за три месяца никто не уволен и не уволился--- не лукавьте, барышня! Респект и уважуха Андрушко и тем, кого не назвали, всем кто отказался от сомнительной чести работать в новостях для барбоса.
попуститесь
5728 дн. тому
Колеги, не мечите бисер перед катеринчук!
нема пытань
5728 дн. тому
У випуску о 19:30, який триватиме 42 хвилини, ми збільшимо кількість сюжетів до шістнадцяти-вісімнадцяти. У меня с математикой проблемы, или сюда не посчитали здрасьте-досвиданья, хваленые включения с "места событий", которые имели место быть пару дней назад, и какой-никакой текст ведущего? Не? Сейчас ТСН расширенная сводка МВД и МЧС, скоро станет стандартной сводкой ?
Добрый
5729 дн. тому
поперли её из НТН, кум Балога пригрел в Секретариате... теперь вот на ТСН устроил. Что ж пока Балогу не выпрут с Секретариата - сидеть Катеринчучке в городе. А потом - назал в село, коровам хвосты крутить - как раз её уровень квалификации!!
ТСНівець
5729 дн. тому
Шановна Наталія, Вам не вдасться змінити рейтингову статистику ТСН за рахунок фаховості репортажів. В цьому Вас хибно намагається переконати Олена Несміян. Барбосу треба шоу і драма, а у Вас із шоу зникла Алла Мазур, подвійне ведення аморфне. Ну-ну, поглиблюйте собі одні текстівки! Успіхів у глибококопанні!
бачив я її
5729 дн. тому
{CENSORED} ця ваша Катеринчук!
Кирил
5729 дн. тому
Одним словом - "Новости для барбоса!" ГАВ-ГАВ!! :) Жёлтая пресса!
5729 дн. тому
Прямое включение с места ДТП из Луганска в ПОНЕДЕЛЬНИК. Но событие имело место быть еще в пятницу! Супер! Верх прохвессионализма. Сэло!
Богатырь
5729 дн. тому
Сразу видно, что Наталья Катеринчук - человек дела... пафоса не заметно, заметно лишь желание работать! И это очень радует! И согласен на все 100 с комментарием "naf naf", что данный руководитель намного приятнее госпожи Безлюдной! Хотя было бы очень интересно почитать и интервью с пани Безлюдной и узнать её ориентиры, факты улучшения канала после "разгона" ИАС, если они, конечно, имеются в наличии)) На плюсах новости более живые, много прямых включений, их интересно смотреть...
Я
5729 дн. тому
От души желаю успехов.
5729 дн. тому
канал стал "помойной ямой"
мяу-мяу
5729 дн. тому
если последние за три месяца выпуски ТСН ее ПРОГРЕС то ей лучше делать рейтинг бульварной желтой газетенке.
naf naf
5729 дн. тому
Она хоть выглядит как человек,как жещина, а не как безлюдная.
К35
5729 дн. тому
Наталка жорстка жінка й це багатьом недовподоби.Якщо вона забирає з СТБ Маргариту це добре для плюсів, сумніваюсь чи це добре для плюсіців.) Кажуть, що Катеринчук повертає Бориско на ТСН. Справдливість є... добре що не по-бютівські))
Петр
5729 дн. тому
Профессионально однако!Четкие ответы на четкие вопросы, никакого бла-бла свойственного многим менеджерам.Понято, почему ее демонизировали на плюсах- не болтает, а делает. А было принято болтать и не делать- всем хорошо и удобно.А теперь работать надо.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду