Зараз „Детектор медіа”проводить чат-конференцію з ведучим "Останньої барикади" Михайлом Бринихом

4 Серпня 2003
785

Зараз „Детектор медіа”проводить чат-конференцію з ведучим "Останньої барикади" Михайлом Бринихом

785
Тема чату: „Українське інтелектуальне ТБ: падіння "останньої барикади"?” Сьогодні о 14. 00 „Детектор медіа” проводить чат-конференцію з Михайлом Бринихом, ведучим телепрограми "Остання барикада", нещодавно знятої з ефіру Студії 1+1.
Зараз „Детектор медіа”проводить чат-конференцію з ведучим "Останньої барикади" Михайлом Бринихом
Тема чату: „Українське інтелектуальне ТБ: падіння "останньої барикади"?”

Запрошуємо читачів "Детектор медіа” подискутувати про те, чи вдалося авторам "Останньої барикади" створити притулок для мислячих представників української нації, про тенденції інтелектуальних проектів на вітчизняному ТБ, а також чого бракує в Україні для продукування інтелектуальних теледискусій.

Якщо у вас не буде змоги завітати до чату у режимі он-лайн, свої запитання надсилайте заздалегідь на адресу: info@detector.media


Біографічна довідка:

Михайло Бриних, 1974 р.н., закінчив факультет журналістики Київського національного університету. До того, як став ведучим "Останньої барикади", працював заввідділом культури й мистецтв журналу "Україна", редактором програми КІН (СТБ), заступником головного редактора часопису "Книжник-Review", редактором відділу культури газети "Україна молода". Постійний автор часописів "Нота" й " Столичные новости".

З попередніми чатами "Детектор медіа" можна ознайомитися тут.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
785
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду