Сніжана Кутракова та Володимир Бакум приєдналися до команди Суспільного

Сніжана Кутракова та Володимир Бакум приєдналися до команди Суспільного

11:00,
5 Жовтня 2022
2492

Сніжана Кутракова та Володимир Бакум приєдналися до команди Суспільного

11:00,
5 Жовтня 2022
2492
Сніжана Кутракова та Володимир Бакум приєдналися до команди Суспільного
Сніжана Кутракова та Володимир Бакум приєдналися до команди Суспільного
Відтепер вони працюють у творчому обʼєднанні суспільно-політичного мовлення Першого каналу Суспільного.

До команди творчого обʼєднання суспільно-політичного мовлення Першого каналу Суспільного приєдналися сценаристка Сніжана Кутракова та режисер Володимир Бакум.

Сніжана Кутракова до війни працювала як керівниця проєкту над соціальним токшоу «По-людськи», яке виходило на Першому, його виробляла компанія Ivory Films на замовлення Суспільного. Сніжана Кутракова працювала в Ivory Films з 2012 року, свого часу запускала та очолювала кілька років токшоу «Говорить Україна», була креативною продюсеркою, займалася кримінальними розслідуваннями «Гучна справа».

Володимир Бакум – режисер короткометражних фільмів «Тумани», «Обними меня», «Нетерпимість» «Висока Гора», які здобули декілька нагород на різноманітних фестивалях в Україні. 

Наразі сценаристка Сніжана Кутракова та режисер Володимир Бакум на Суспільному працюють над документальним фільмом із робочою назвою «Made in колись».

«На зараз сценаристка, далі не знаю. Якщо враховувати, що я прийшла на Суспільне самостійно, а не роблю від продакшн, то робота над фільмом – мій перший проєкт. Я не з "По-людськи" прийшла у штат. Коли почалася повномасштабна війна, все закінчилось на продакшені. Хвиля звільнення була ще у липні», – розповіла «Детектору медіа» Сніжана.  

«Молодий, талановитий режисер, у доробку якого є ігрові та документальні фільми, і досвідчена телевізійна сценаристка, яка опікувалась популярними проєктами… Вони дуже енергійні та мотивовані…», — поділилася виконавча продюсерка суспільно-політичного мовлення – Катерина Феленюк.   

Нагадаємо, наприкінці вересня Перший розпочав зйомки документального фільму про фольклорний колектив у контексті війни. Це перший повнометражний проєкт, за який береться творче об’єднання Суспільного з початку повномасштабної війни Росії проти України.

Фото: сайт ivoryfilms.tv

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Режисерка
08:49 / 06.10.2022
Погуглила ВОЛОДИМИР БАКУМ. Прізвище є. Фільми згадуються. Про призи за них-а ні жодного слова. Телекритика бреше?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду