Лист від телеканалу "Інтер" - кабельним компаніям України

23 Жовтня 2001
885

Лист від телеканалу "Інтер" - кабельним компаніям України

885
Для початку публікуємо лист, надісланий приблизно тиждень тому від каналу “Інтер” усім кабельним компаніям України. Повідомляємо вас, що АТЗТ “Українська незалежна ТВ-корпорація” (засновнику українського загальнонаціонального телевізійного каналу “Інтер”) належить виключне право на публічне сповіщення на території України наступних аудіовізуальних творів:.
Лист від телеканалу "Інтер" - кабельним компаніям України
телесеріал “Воровка” – 29 серій;

телесеріал “Дальнобойщики” – 20 серій;

телесеріал “Возвращение в Эдем” – 28 серій;

телесеріал “Ростов папа” – 10 серій.

Крім того, на підставі тристоронньої угоди між Національною телекомпанією України, ДП “Поверхность ТВ” та УЕФА виключне право публічного сповіщення матчів Ліги Чемпіонів УЕФА сезонів 2000/2001, 2001/2002, 2002/2003 років та супутніх програм на території України належить Національній Телекомпанії України, ДП “Поверхность ТВ” та на правах суб-ліцензійного контракту (частина трансляцій) – АТЗТ “Українська незалежна ТВ-корпорація”.

Вищезгадані твори заявлені на трансляцію на телеканалах НТВ та РТР, перелік цих творів не є вичерпним та може розширюватись.

Таким чином, використання (в тому числі ретрансляція) вищезгаданих аудіовізуальних творів (об’єктів авторського права) та/або об’єктів суміжних прав на інших телевізійних каналах на території України (у тому числі, на телевізійних каналах, що зареєстровані за межами України) може бути розцінено як порушення прав АТЗТ “Українська незалежна ТВ-корпорація” на підставі діючого законодавства України, включаючи, але не обмежуючись Законами України “Про авторське право та суміжні права” та “Про телебачення та радіомовлення”.

Враховуючи вищевикладене, АТЗТ “Українська незалежна ТВ-корпорація” звертається до вас з вимогою про дотримання прав АТЗТ “Українська незалежна корпорація” на використання об’єктів інтелектуальної власності.

У випадку невиконання телекомпаніями вищезгаданих вимог, АТЗТ “Українська незалежна ТВ-корпорація” залишає за собою право захищати свої законні інтереси усіма доступними методами, в тому числі, вимагати притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності на підставі положень статті 176 Кримінального кодексу України.

Сподіваємось на розуміння наших вимог.

З повагою,

В.о. Голови правління В.В. Ряшин

Читайте також:

Українські телеглядачі навряд чи ближчим часом побачать НТВ у повному обсязі, 02.11.2001

Кабельні проблеми - загальнодержавні та столичні, 30.10.2001

ТВ-6 обложили везде. В Украине тоже, 26.10.2001

Кабель, політика, фінанси… , 26.10.2001

НТВ, Рабинович и выборы в Украине, 25.10.2001

"Кабельні"пристрасті: погляд з Хрещатика, 25.10.2001

- Як ви ставитеся до зникнення з кабельної мережі мовлення російського телеканалу НТВ?, 25.10.2001

К вопросу о чистоте авторских прав, 24.10.2001

НТВ начинает вещание в Украине?, 23.10.2001
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
885
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду