Почему исчезло НТВ?

23 Жовтня 2001
906

Почему исчезло НТВ?

906
В связи с отключением в большинстве районах Киева и областных центров российского телеканала НТВ в «Детектор медіа» поступило множество звонков возмущенных читателей-зрителей. Позвонив в Ассоциацию кабельного ТВ, мы узнали, что где-то неделю назад всем кабельным компаниям Украины было разослано письмо от телеканала «Интер» за подписью его руководителя Влада Ряшина. В письме шла речь о том, что «Интер» обладает эксклюзивными правами на многие сериалы, игры, идущие в эфире НТВ.
Почему исчезло НТВ?
По сему поводу телеканал требовал от кабельщиков либо элементарного «вырезания» этих программ из ретранслируемой ими сетки вещания НТВ, либо на вполне законном основании предупреждал о судебной ответственности… Само собой разумеется, что для кабельщиков такая задача была не только не посильной, но и не выгодной. НТВ, в итоге, просто отключили.

«Детектор медіа» скорбит вместе со всеми почитателями НТВ. Комментарии создавшейся коллизии читайте в скорейшем времени в «Детектор медіа».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
906
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду