2 грудня – вебінар для журналістів «Популярні питання про вакцини від коронавірусу і зрозумілі відповіді на них»

30 Листопада 2020
3283
30 Листопада 2020
16:31

2 грудня – вебінар для журналістів «Популярні питання про вакцини від коронавірусу і зрозумілі відповіді на них»

3283
2 грудня – вебінар для журналістів «Популярні питання про вакцини від коронавірусу і зрозумілі відповіді на них»

2 грудня «Інтерньюз», Міжнародна федерація товариств Червоного хреста і Червоного півмісяця та Всесвітня організація охорони здоров’я організовують спільний вебінар для журналістів.

Що насправді означають новини про вакцини від коронавірусу? Це вже початок кінця пандемії? Або доведеться ще потерпіти? Як працює вакцина, і чи може розібратися в цьому людина без медичної освіти? Чому про російську та китайську вакцини на заході пишуть так мало? Хто отримає вакцину першим? Як зробити так, щоб вакцини дійшли до всіх, кому вони дійсно потрібні, у будь-якій країні світу, у будь-якій кліматичній зоні, у будь-яких економічних умовах? Що робити з тими, хто не вірить у вакцинацію? Організатори спробують дати відповіді на ці запитання.

Вебінар про вакцини від коронавірусу відбудеться 2 грудня о 9:30 за лондонським часом (11:30 за київським). Мова вебінару – російська.

Його учасники:

  • Меліта Вуйнович, представник Всесвітньої організації охорони здоров'я в Росії;
  • Олег Бенеш, технічний фахівець (зміцнення систем імунізації), вакцинокерованих інфекції та імунізації, Відділ надзвичайних ситуацій в галузі громадського здоров'я та інфекційних хвороб;
  • Даврон Мухамадієв, доктор медичних наук, керівник департаменту охорони здоров'я по Європейському регіону, Міжнародна федерація товариств Червоного хреста і Червоного півмісяця.

Модератор – Артем Лісс, редакційний радник «Інтерньюз» і ментор Міжнародної панелі радників з висвітлення пандемії COVID-19.

Учасники вебінару зможуть поставити власні запитання про вакцини від коронавірусу учасникам вебінару і використовувати їхні відповіді у своїх матеріалах.

Щоб узяти участь у вебінарі, необхідно зареєструватися. Для цього слід відправити повідомлення електронною поштою з вашим ім'ям, прізвищем і назвою організації, яку ви представляєте, на адресу aliss@internews.org. Лист повинен прийти не пізніше 23:59 за часом Лондона у вівторок, 1 грудня. У темі листа слід вказати слово webinar. Зареєстровані учасники отримають у відповідь лист із посиланням на вебінар.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3283
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду