Радник Єрмака дав МОЗ поради щодо комунікації з противниками карантину

Радник Єрмака дав МОЗ поради щодо комунікації з противниками карантину

17 Листопада 2020
1785
17 Листопада 2020
12:51

Радник Єрмака дав МОЗ поради щодо комунікації з противниками карантину

1785
Він відреагував на відмову мерів деяких українських міст виконувати рішення уряду про карантин «вихідного дня».
Радник Єрмака дав МОЗ поради щодо комунікації з противниками карантину
Радник Єрмака дав МОЗ поради щодо комунікації з противниками карантину

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк порадив Міністерству охорони здоров’я записати відео з відділень територіальних лікарень, де лікують хворих на коронавірусну інфекцію, і розповісти про персональну відповідальність за важкі форми хвороби та високу смертність. Про це він 17 листопада написав у Facebook, реагуючи на відмову мерів деяких українських міст виконувати рішення уряду про карантин «вихідного дня».

Михайло Подоляк, який займається медіамодерацією та комунікаціями в ОПУ, вважає, що МОЗ має чіткіше розставити акценти. «На мій погляд, досить зробити дві речі. Перше: записати відео з територіальних лікарень, з ковід-відділень. Щоб особисто та у всіх кольорах подивилися на неіснуюче. На хворих, яких багато. На їхні страждання... Не благати треба, а особисто показувати всім, що нас чекає, якщо не розірвати ланцюг... І друге: чітко пояснити, яка персональна відповідальність за певний відсоток важких форм й високої смертності», – сказав він.

Як пише 24 канал, рішення Кабміну, який 11 листопада запровадив карантин «вихідного дня», відмовляються виконувати: Рівне, Дніпро, Івано-Франківськ, Житомир, Краматорськ, Львів, Луцьк, Слов'янськ, Черкаси, Мукачево, Тернопіль. 

Нагадаємо, радник керівника ОП Михайло Подоляк розповів, що в Офісі президента планують запустити «іменний відеоблог» Володимира Зеленського, у якому він даватиме фідбек на топ-5 тем тижня. 12 листопада хворий на коронавірусну інфекцію Володимир Зеленський записав звернення з лікарні Феофанія. Його спершу опублікував телеканал «Україна 24», пізніше відео з'явилося в соцмережах президента.

Фото: Громадське радіо

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1785
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду