Роман Сущенко пояснив, чому пішов у політику

Роман Сущенко, журналіст і колишній політв’язень Кремля, планує після участі в місцевих виборах рухатися далі в політику, до Верховної Ради. Про це він розповів в інтерв’ю «Радіо НВ».

«Свій вибір я пояснюю для себе і для слухачів тим, що робота на місцевому рівні самоврядування дозволить мені зрозуміти механізми місцевої влади. Щоби потім захищати ці громади вже на більш високому рівні», — сказав він і підтвердив, що має плани рухатися далі до Верховної Ради.

Роман Сущенко сказав, що рішення піти в політику було логічним для нього: «Я отримав певні знання, досвід. І крім того, ситуація всередині нашої країни не залишала мені іншого вибору. У мене ще є час щось змінити. Я так розцінюю, що років десять у мене є, щоби максимально застосувати ті навички, знання, досвід».

Він пояснив, що приєднався до партії «Європейська солідарність», тому що підтримує цінності цієї політичної сили. «Я чудово розумію, як вона працює, на яких державницьких і патріотичних засадах будується її політична лінія. Я знаю частину людей команди, знаю її лідера, який не кине людей, за яких відповідає, і мені це дуже імпонує», — додав він.

Нагадаємо, на місцевих виборах 2020 року Роман Сущенко очолить список партії «Європейська солідарність» до Черкаської обласної ради.

Нагадаємо, 5 вересня в Україні офіційно стартувала виборча кампанія. Верховна Рада 15 липня ухвалила постанову № 3809 про призначення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *