hromadske закупило для своїх працівників тести на COVID-19

hromadske закупило для своїх працівників тести на COVID-19

12:34,
23 Червня 2020
1647

hromadske закупило для своїх працівників тести на COVID-19

12:34,
23 Червня 2020
1647
hromadske закупило для своїх працівників тести на COVID-19
hromadske закупило для своїх працівників тести на COVID-19
Наразі жодному працівнику ЗМІ не діагностували коронавірус.

hromadske закупило для всіх працівників тести на антитіла до COVID-19. Про це 23 червня повідомила пресслужба ЗМІ.

Голова організації «Громадське телебачення» та СЕО hromadske Юлія Банкова розповіла, що наразі жодному працівнику ЗМІ не діагностували коронавірус. «Це не означає, що ніхто з нас не хворів останні 4 місяці. Тестування навряд чи змінить щось у нашій роботі, але воно точно матиме психологічний ефект: тим, хто виявить у себе антитіла – можливо, стане спокійніше; тих, у кого їх не буде, спонукатиме бути обережнішим. Проходити тестування не обов'язково, як і повідомляти результати. Мета – дати шанс кожному, хто працює на hromadske, пройти тест», – сказала вона.  

Редакція hromadske по можливості працює дистанційно. Водночас організація закупила санітайзери, респіратори та рукавички для співробітників, які працюють в офісі. «Журналісти, які виїжджають на зйомки, працюють безпечно та в повному екіпіруванні», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 28 травня голова Верховної Ради Дмитро Разумков вніс зміни до розпорядження «Про додаткові заходи із попередження виникнення гострої респіраторної хвороби». Ці зміни передбачають, що з 1 червня операторам та фотокореспондентам дозволять працювати в ложі преси парламенту. Однак там не зможуть перебувати більше 30 осіб одночасно. 

З 2 червня 2020 року журналісти отримали змогу працювати в кулуарах на третьому поверсі будівлі парламенту, а оператори та фотографи – в ложі преси. До ложі преси пускають до 30 осіб: 15 операторів і 15 фотографів.

17 червня Кабінет Міністрів України продовжив до 31 липня адаптивний карантин.

 

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду