У Казахстані в авіакатастрофі загинула журналістка

У Казахстані в авіакатастрофі загинула журналістка

27 Грудня 2019
1097

У Казахстані в авіакатастрофі загинула журналістка

1097
У Казахстані 27 грудня 2019 року розбився пасажирський літак авіакомпанії Bek Air, унаслідок чого загинули 15 осіб, 49 – були госпіталізовані. В авіакатастрофі загинула випускова редакторка Informburo.kz Дана Круглова.
У Казахстані в авіакатастрофі загинула журналістка
У Казахстані в авіакатастрофі загинула журналістка

Про це повідомляє телеканал «КТК».

Літак Bek Air, вилетів з Алмати в Нур-Султан, зазнав аварії в районі селища Кизил Ту в Алматинській області. За даними Інтерфакс-Казахстан, на його борту знаходилися 93 пасажири і п’ять членів екіпажу. Серед постраждалих також були двоє громадян України, вони отримали травми середньої тяжкості, загрози їхньому життю немає.

Журналістка Дана Круглова летіла в Нур-Султан, щоб зустріти Новий рік з батьками.

«Дана Круглова була справжнім журналістом. Її статті викликали резонанс, ставали прикладом для всіх працівників редакції. У січні Дана стала випусковим редактором, а 1 грудня очолила відділ розслідувань. Дана була чесною, сміливою і одночасно об'єктивною. Це страшна втрата для всіх нас», – сказав головний редактор Informburo.kz Михайло Дорофєєв.

Дана Круглова народилася 8 квітня 1984, закінчила Карагандинський державний університет імені Букетова за фахом «Журналістика». Працювати в Informburo.kz початку в 2016 році на посаді репортера. На початку цього року вона стала випусковим редактором порталу.

Фото: КТК

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1097
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду