Ведучий Олексій Суханов отримав українське громадянство

Ведучий Олексій Суханов отримав українське громадянство

18 Грудня 2019
9451

Ведучий Олексій Суханов отримав українське громадянство

9451
Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» на телеканалі «Україна» Олексій Суханов отримав українське громадянство. Відповідний указ підписав президент України Володимир Зеленський.
Ведучий Олексій Суханов отримав українське громадянство
Ведучий Олексій Суханов отримав українське громадянство

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Олексій Суханов сказав, що сподівався отримати громадянство в 2019 році. Тепер йому треба оформити всі необхідні документи для отримання українського паспорта. Також, за законом, він має відмовитись від громадянства Російської Федерації.

«Я не відмовляюся від того місця, де я народився, де минуло моє дитинство, але так сталося, що сьогодні все це залишилося лише в моїх спогадах! Наяву, в реальності, цього немає. Як немає країни, якою я міг би пишатися! Мені чужі принципи і філософія, що панують по той бік кордону. Я не поділяю їх. Я давно визначив свою позицію і став на бік України, яка має бути європейською, цивілізованою державою, де права кожного будуть захищені і гарантовані. Іншого шляху в України немає», – розповів пан Суханов.

Ведучий каналу «Україна» Олексій Суханов народився в місті Іваново (Російська Федерація). З початком військового конфлікту на Сході України він остаточно переїхав до Києва. Він за кілька років вивчив українську мову.

Нагадаємо, у 2014 році канал «Україна» повідомив, що Олексій Суханов, який на той момент уже три роки вів ток-шоу «Говорить Україна», вирішив переїхати в Україну на постійне місце проживання. Тоді також стало відомо, що він займається вивченням української мови з репетитором.

Фото: телеканал «Україна» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9451
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду