StarLightMedia оголосила набір на креативний хакатон зі створення серіалів

StarLightMedia оголосила набір на креативний хакатон зі створення серіалів

3 Грудня 2019
2427

StarLightMedia оголосила набір на креативний хакатон зі створення серіалів

2427
У Києві 9-10 грудня відбудеться StarLightMedia Story Lab, метою проєкту є створення нових і креативних заявок на розробку гостросюжетної мелодрами для телеканалу СТБ. Реєстрація для відбору в проєкт триватиме до 5 грудня.
StarLightMedia оголосила набір на креативний хакатон зі створення серіалів
StarLightMedia оголосила набір на креативний хакатон зі створення серіалів

Про це повідомляє пресслужба групи StarLightMedia.

Учасники креативного хакатону протягом двох днів розроблятимуть ідею мелодрами в супроводі менторів. Зокрема, менторкою проєкту стане голівудська сценаристка та письменниця Лілія Кім. «Результат дводенного інтенсиву – розроблена ідея (готова презентація включає логлайн, розширений синопсис, опис головних персонажів)», – йдеться в повідомленні.

Переможець отримає фінансування розробки пілотного проєкту серіалу в розмірі 100 тис. грн та можливість заключити контракт з каналом на його виробництво.

StarLightMedia Story Lab – формат відмінний від традиційних пітчингів. Учасники проєкту можуть долучитись до нього незалежно від того – мають вони готову ідею чи ні. Автори почують побажання каналу щодо майбутнього серіалу до того, як почнуть його розробку.

«Ще одна особливість StarLightMedia Story Lab – разом з учасниками всі два дні працюватимуть ментори, що направлятимуть авторів, допомагатимуть покращити ідею відповідно до побажань каналу, відповідатимуть на питання та ділитимуться досвідом», – зазначається в повідомленні.

До участі в проєкті запрошують сценаристів, креативних продюсерів з досвідом роботи над серіалами та проєктами. Організатори також розглянуть заявки спеціалістів, які поки працюють в інших напрямках. 

Реєстрація для відбору в Story Lab доступна за посиланням. Анкети прийматимуть до 05.12.2019 включно.

Перший пілотний Story Lab відбувся у жовтні цього року. Його переможницями стали Юлія Федець і Вікторія Мухіна. Команда отримала 100 тисяч гривень на пілотний проєкт: сценарій першої серії, посерійний синопсис сезону і біблію персонажа. Наразі авторки підписали контракт з телеканалом СТБ і знаходяться в процесі розробки серіалу.

Нагадаємо, керівник StarLightMedia Production Володимир Локотко повідомив, що група StarLightMedia планує в 2020 році виробити 100 годин контенту серіалів власного виробництва.

Фото: StarLightMedia

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2427
Читайте також
22.11.2019 15:56
Гала Скляревська
«Детектор медіа»
2 034
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду