Ексречниця Трампа розповіла про погрози

Ексречниця Трампа розповіла про погрози

26 Листопада 2019
1069
26 Листопада 2019
16:04

Ексречниця Трампа розповіла про погрози

1069
Колишня речниця президента США Дональда Трампа Сара Сандерс розповіла, що під час роботи в Білому домі вона отримувала погрози.
Ексречниця Трампа розповіла про погрози
Ексречниця Трампа розповіла про погрози

Про це повідомляє The New York Times.

«На мене нападали за все, а не лише за мої виступи», – сказала вона.

Сара Сандерс також розповіла, що погрожували її дітям. «Було багато всього. Я ненавиджу згадувати це, але коли я була на цій посаді і мала секретну службу – це було ненормально», – пояснила вона.

За словами ексречниці президента США, її називали «товстою футбольною мамашею», проте її найбільше хвилювали звинувачення в брехні.

«Мені не подобалося, що мене називали брехухою, – розповіла вона. – Інші речі мене турбували набагато менше».

Крім того, перед звільненням з посади речниці президент США, Дональд Трамп закликав її балотуватися на посаду губернатора Арканзасу. Ця посада відкриється в 2023 році. Хоча пані Сандерс ще офіційно не оголосила про свої наміри, журналісти припускають, що вона планує висувати свою кандидатуру.

Зокрема, вона повідомила, що планує допомогти в проведенні кампанії Дональда Трампа. Проте уточнила, що результати виборів не матимуть великого впливу на її власне політичне майбутнє. «Якщо він виграє, є міцна база, і люди прийдуть і будуть корисні, – каже вона. – Якщо він програє, люди будуть гніватися, і вони захочуть згуртуватися навколо людей Трампа».

Нагадаємо, у липні 2017 року прессекретарем Білого дому в США після звільнення з цієї посади Шона Спайсера стала Сара Хакабі Сандерс. Проте наприкінці червня 2019 року вона пішла у відставку. На посаді її замінила Стефані Грішем, яка була представницею першої леді США Меланії Трамп. 

Фото: Аль Драго / The New York Times

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1069
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду