Вікторію Сюмар викликали на допит до ДБР

Вікторію Сюмар викликали на допит до ДБР

15 Серпня 2019
1678

Вікторію Сюмар викликали на допит до ДБР

1678
Державне бюро розслідувань викликало на допит народну депутатку від «Народного фронту», голову Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики у Верховній Раді VIII скликання Вікторію Сюмар.
Вікторію Сюмар викликали на допит до ДБР
Вікторію Сюмар викликали на допит до ДБР

Цю інформацію вона підтвердила «Укрінформу».

«Так, мене викликали на допит як свідка. Справа про узурпацію державної влади, зокрема щодо діяльності коаліції», - зазначила пані Вікторія.

За її словами, допит у ДБР мав розпочатися 15 серпня о 17:00.

Як відомо, президент Володимир Зеленський 21 травня 2019 року підписав указ про дострокове припинення повноважень парламенту та призначення виборів на 21 липня. Серед причин розпуску Ради у команді Зеленського називали відсутність коаліції.

Водночас спікер парламенту  Андрій Парубій у поясненні для Конституційного суду повідомив, що коаліція в момент заснування складалася з 302 депутатів. 17 травня, коли з неї вийшли депутати «Народного фронту», кількість депутатів у ній скоротилася до 227 - і коаліція начебто продовжувала існувати.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1678
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду