В Одесі загинув ведучий Євген Щербаков, поліція відкрила провадження

В Одесі загинув ведучий Євген Щербаков, поліція відкрила провадження

18 Липня 2019
5884

В Одесі загинув ведучий Євген Щербаков, поліція відкрила провадження

5884
В Одесі 17 липня після падіння з вікна загинув ведучий Євген Щербаков.
В Одесі загинув ведучий Євген Щербаков, поліція відкрила провадження
В Одесі загинув ведучий Євген Щербаков, поліція відкрила провадження

Про це повідомляють «Факти ICTV» у Facebook.

«17 липня в Одесі з вікна квартири на 17-му поверсі випав відомий ведучий Євген Щербаков. Трагедія сталася у курортному мікрорайоні міста – Аркадії. Шоумен випав із вікна квартири в житловому комплексі Шоста перлина, в яку нещодавно заселився», – йдеться в повідомленні.

У коментарі «Детектору медіа» начальник відділу комунікації ГУНП в Одеській області Любов Гордієвська повідомила, що відомості про подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ з приміткою «нещасний випадок». За її словами, до остаточної кваліфікації необхідно дочекатися висновків експертизи про причину смерті.

«Вчора (17 липня, – ДМ) вранці надійшло це повідомлення до поліції, на місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Попередньо, зовнішніх ознак, які свідчили б про боротьбу або насилля щодо загиблого – не виявлено. Тіло його було направлене на проведення судово-медичної експертизи, яка має остаточно встановити причини смерті», – додали в пресслужбі поліції.

Євген Щербаков був учасником проєктів «Імпровізація ведучих», «Прожарка» і «Дом-2».

Нагадаємо, у Києві 19 червня загинув Дмитро Тимчук, координатор групи «Інформаційний спротив» та народний депутат від фракції «Народний фронт». Його знайшли з вогнепальним пораненням голови. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство через загибель Дмитра Тимчука. Слідство розглядає самогубство як основну версію його загибелі.

Фото: Факти ICTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5884
Читайте також
09.05.2019 21:26
«Детектор медіа»
3 092
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду