Кременчуцький спортивний журналіст потребує допомоги для боротьби з хворобою

Кременчуцький спортивний журналіст потребує допомоги для боротьби з хворобою

14 Червня 2019
1098

Кременчуцький спортивний журналіст потребує допомоги для боротьби з хворобою

1098
44-річний кременчуцький спортивний журналіст Дмитро Демиденко терміново потребує допомоги на лікування від важкої хвороби. Другий рік Дмитро бореться з аденокарциномою кишківника. Тепер хворобу ускладнили вторинні ураження легень і печінки.
Кременчуцький спортивний журналіст потребує допомоги для боротьби з хворобою
Кременчуцький спортивний журналіст потребує допомоги для боротьби з хворобою

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Дмитро Демиденко багато років працював в обласній державній телерадіокомпанії «Лтава», а нині - в Кременчуцькій міській телекомпанії. Журналіст висвітлював спортивні події, коментував матчі. Має двох доньок.

«Якось ще 2017 року в нього заболіла спина. Навіть йшов якось вулицею і впав від болю. Звернувся до лікаря. Списували на ненормований режим життя, діагностували гастрит», - розповіла Олександра Демиденко, дружина журналіста.

Лікування від гастриту не допомогло, проблеми поглиблювалися. У приватній клініці Демиденку сказали, що це симптоми чоловічих вікових змін зі здоров'ям.

Навесні 2018 року Дмитро потрапив на прийом до районного терапевта, йому призначили повне обстеження, яке виявило рак у третій стадії.

Журналімт отримав у Полтаві передопераційний курс променевої терапії та декілька курсів хіміотерапії. Торік його прооперували в Кременчуцькому онкодиспансері у липні та серпні. Загалом Дмитро отримав понад 20 блоків хіміотерапевтичного лікування.

Після тимчасового покращення самопочуття журналісту стало гірше. При обстеженні виявили вторинне ураження легень і печінки. Змінили тактику лікування. Лікарі кажуть, що таргетна терапія - єдине, що може допомогти Дмитру. Йому призначили дороговартісний препарат вектибікс.

«Ми по Скайпу консультували Дмитра в білоруській клініці, розглядали ізраїльські клініки. Відповідь така, що йому може допомогти лише один препарат. Немає різниці, де його прокапають: у Кременчуці чи за кордоном. Тільки там це буде в рази дорожче. До слова, Діма перший у Кременчуці, кому колють американський препарат вектибікс. Спочатку замовили через Інститут раку, але вийшло понад 50 тисяч гривень одна ампула. Зараз друзі знайшли постачальника, берем без націнки - 43 тисячі гривень», - розповіла Олександра Демиденко.

Родина журналіста терміново потребує фінансової допомоги: необхідно зібрати 100 тис. грн на два курси хіміотерапії.

Реквізити для перерахунку допомоги на картку Приватбанку: 5168 7573 8387 3306 Дмитро Вадимович Демиденко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1098
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду