Зеленський привітав журналістів із професійним святом

Зеленський привітав журналістів із професійним святом

6 Червня 2019
1777

Зеленський привітав журналістів із професійним святом

1777
Президент України Володимир Зеленський 6 червня привітав представників засобів масової інформації із професійним святом – Днем журналіста.
Зеленський привітав журналістів із професійним святом
Зеленський привітав журналістів із професійним святом

Про це він написав на свої сторінці в Facebook.

«У вас багато талантів. Але один я ціную понад усе: ви не даєте розслабитися. Змушуєте завжди тримати себе в тонусі. За це я вам дякую. Дуже дякую. Прошу одне: продовжуйте так і далі, не давайте спуску нікому – ні теперішнім, ні колишнім, ні майбутнім. Бо за вами має бути правда, лише правда і нічого, крім правди. З днем журналіста», – зазначив Володимир Зеленський.

Окрім глави держави, журналістів у Facebook привітали й інші політичні діячі та посадовці.

«Щиро вітаю тих, хто у бурі інформаційної війни несе нам світ правди. Ніколи не зраджуйте собі і Україні, довіряйте лише фактам і не здавайтеся. Перемога буде за нами, і багато у чому вона залежить саме від вашої нелегкої та відповідальної роботи. З Днем журналіста», – заявив  п’ятий президент України Петро Порошенко.

«Перші знаєте про радість і біль, про успіх і смуток. Перші бачите і розумієте суть речей, пропускаєте їх через себе. Щодня і щотижня, адже ви - журналісти. Ваше влучне і правильне слово зрушує з місця гори. Я вітаю вас, панове журналісти! Професійної удачі, цікавих співрозмовників і побільше хороших новин. Зі святом», – наголосив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

«Нині, коли по всьому світі набирає обертів популізм, а мода на не завжди виправдане спрощення загрожує критичному мисленню, ваша робота стає дедалі важчою, подекуди невдячною, але від того не менш важливою і потрібною. Тяжко переоцінити ваш вклад у протидію російській дезінформації, адже правда – наша найпотужніша зброя, і без чесної журналістики нам не впоратися. А попереду ще великі завдання», – зазначила віце-прем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

«Професія журналіста лишається важливою. Сьогодні це праця людей, які вміють працювати з інформацією, вміють критично мислити, вміють впливати на глобальні процеси через висловлення власної точки зору. Ці якості роблять справжнього журналіста великою цінністю сучасного модернового суспільства. І попри все, у журналісти й досі йдуть великі, щирі і благородні серця та душі. На правді великих статків не заробиш, а скоріше – навпаки. Журналістика й сьогодні – це, передусім, поклик душі, образ життя і характер», – сказала лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

«Фах журналіста потрібен для розвитку державності, бо інформація керує світом в добу сьогодення, а кожен громадянин має право знати правду. Дорогі колеги, не забувайте, будь ласка, яку відповідальність Ви несете перед Богом, Україною та нащадками. Відтак бажаю Вам правди та можливості її сказати, щастя і доброї долі, взаєморозуміння з людьми й успіхів на ниві життя, незламної сили волі і гострого слова», – підкреслив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Нагадаємо, в Україні 6 червня відзначають День журналіста.

Фото: Іванна Климпуш-Цинцадзе

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1777
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду