У Білорусі повернули вилучену техніку каналу «Белсат»

У Білорусі повернули вилучену техніку каналу «Белсат»

12 Квітня 2019
1128

У Білорусі повернули вилучену техніку каналу «Белсат»

1128
Слідчий комітет Білорусі повернув телеканалу «Белсат» техніку, яка була вилучена 9 квітня під час обшуку в мінському офісі каналу.
У Білорусі повернули вилучену техніку каналу «Белсат»
У Білорусі повернули вилучену техніку каналу «Белсат»

Про це повідомила директорка каналу Агнешка Ромашевська-Гужі на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, правоохоронці також вибачилися за вчинений в офісі безлад.

Заступник директора «Белсату» Олексій Диковіцький повідомив, що техніку повернули ввечері 11 квітня, передає «Радіо Свобода».

Нагадаємо, 9 квітня в Мінську працівники Слідчого комітету Білорусі провели обшук в офіс телеканалу «Белсат». Офіційний представник Слідчого комітету Сергій Кабакович зазначив, що обшук пов'язаний зі справою про «наклеп». Представниця «Белсату» в Білорусі Ірина Славникова припустила, що справа може стосуватися матеріалу про корупційні схеми в закупівлях медичного обладнання.

Після обшуку працівники міліції і Слідчого комітету Білорусі вилучили два системних блоки, три ноутбуки та всі носії інформації телеканалу.
Фото: svaboda.org

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1128
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду