В Івано-Франковську помер народний артист України Сергій Романюк

В Івано-Франковську помер народний артист України Сергій Романюк

3 Березня 2019
3632

В Івано-Франковську помер народний артист України Сергій Романюк

3632
Сергій Романюк знявся майже у 40 фільмах, зіграв близько сотні ролей.
В Івано-Франковську помер народний артист України Сергій Романюк
В Івано-Франковську помер народний артист України Сергій Романюк

Про смерть актора повідомляється на сторінці мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа у Facebook.

«До глибини душі зачепила звістка про смерть актора Сергія Романюка... Попри вік він був сповнений енергії і планів. Готувався до виступів з "Новим театром" і міг дати фору будь-якому молодому. Від нього йшов неймовірний позитив і така душевна, ненав'язлива мудрість. Мало що в цій скромній, простій людині видавало зірку екранів, народного артиста», - йдеться в повідомленні.

Сергій Романюк - український актор, член Національної спілки кінематографістів України. Він народився 21 липня 1953 року у Кривому Розі на Дніпропетровщині. У 1998 році отримав звання Народного артиста України. З 1972 року працював в Івано-Франківському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Івана Франка. Сергій Романюк знявся майже у 40 фільмах, зіграв близько сотні ролей. Найголовнішою вважав роль Митрополита Шептицького у фільмі «Владика Андрей».

Серед найбільш відомих фільмів Романюка – «Роксолана», «Чорна рада», де він зіграв роль Івана Шрама, «День народження буржуя-2», «Мамай», «Повернення Мухтара-2», «Іван Сила».

Раніше повідомлялось, що з життя пішов український письменник та сценарист Василь Портяк.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3632
Читайте також
10.01.2019 09:18
«Детектор медіа»
3 902
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Q
1872 дн. тому
Івано-ФранквОську? Що за неосвічена москалота таке написала?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду