Олег Іванцов став головредом «НВ.Бизнес»

Олег Іванцов став головредом «НВ.Бизнес»

25 Січня 2019
3293

Олег Іванцов став головредом «НВ.Бизнес»

3293
Колишній головний редактор порталу Liga.net Олег Іванцов очолив редакцію «Новое время.Бизнес», звідки у грудні звільнилися всі журналісти
Олег Іванцов став головредом «НВ.Бизнес»
Олег Іванцов став головредом «НВ.Бизнес»

Про призначення пана Іванцова повідомляє NV.ua.

На посаді головного редактора Олег Іванцов відповідатиме за редакційний контент і комерційні показники ділового блоку NV.ua, йдеться на сайті. Спершу він планує зайнятися формуванням команди – профільних оглядачів та редакторів новин.

«Сподіваюся, мій прихід в команду "Нового времени" допоможе наростити динаміку розвитку порталу. Ми дамо аудиторії якісну ділову картину дня, а рекламному ринку – більше нативних спецпроектів», – прокоментував він.

«Я давно знаю Олега і особисто, і як журналіста, і дуже радий, що він до нас приєднався, – сказав головний редактор медіагрупи НВ Віталій Сич. – У нього є рідкісна комбінація і журналістської, і комерційної компетенцій, а це саме те, що нам потрібно на цій позиції».

Нагадаємо, до цього пан Іванцов сім з половиною років працював головним редактором порталу Liga.net. 27 грудня 2018 року він припинив співпрацю з Ligamedia. Замість нього редакцію Liga.net очолив Борис Давиденко, який раніше працював виконавим директором та головредом VoxUkraine.

Також нагадаємо, що 22 грудня стало відомо про звільнення усієї команди журналістів бізнес-блоку видання «Новое время». Головний редактор видання Віталій Сич тоді повідомив «Детектору медіа», що це спільне рішення роботодавця та працівників, пов'язане із залученістю журналістів до сторонніх проектів. Екс-заступник редактора бізнес-блоку «Нового времени» Олег Гавриш у коментарі «Детектору медіа» підтвердив слова Сича та зазначив, що журналістів ніхто не звільняв.

Згодом у мережі з'явилися звинувачення редакції «Новое время. Бізнес» у нібито розміщенні замовних матеріалів, через що, як вважають автори публікації, було звільнено всіх журналістів відділу.

У коментарі «Детектору медіа» засновник і генеральний директор інвестиційної компанії Dragon Capital Томаш Фіала сказав, що не звільняв журналістів бізнес-блоку видання, а також відкинув звинувачення у «джинсі».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3293
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду