У Дніпропетровській області невідомі побили журналіста  газети «Лица»

У Дніпропетровській області невідомі побили журналіста газети «Лица»

9 Січня 2019
2244

У Дніпропетровській області невідомі побили журналіста газети «Лица»

2244
За фактом побиття журналіста газети «Лица» В'ячеслава Хорошуна відкрито кримінальне провадження.
У Дніпропетровській області невідомі побили журналіста  газети «Лица»
У Дніпропетровській області невідомі побили журналіста  газети «Лица»

Про це «Детектору медіа» повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

За інформацією сайту «Лица», у місті Кам'янському в ніч з 1 на 2 січня 2019 року, близько першої ночі, невідомі побили журналіста газети В'ячеслава Хорошуна.

«Ми пішли в гості, з собакою. Коли дівчина відійшла поспілкуватися по телефону, я залишився з собакою. Вузько, слизькі доріжки. Назустріч іде натовп. Я відійшов убік, щоб їх пропустити. Ось і отримав», - розповів В'ячеслав Хорошун.

У нього забиття голови, рвана рана на середньому пальці правої руки, розсічення брови. Також видання повідомляє, що в журналіста нічого не забрали.

Як розказала «Детектору медіа» заступниця начальника відділу комунікації поліції Дніпропетровської області Ольга Кузнецова, кримінальне провадження відкрите за статтею 125 Кримінального кодексу України «навмисне нанесення легких тілесних ушкоджень». Справа перебуває у провадженні Дніпровського відділу поліції міста Кам'янське.

«Потерпілий до поліції не звертався. Інформацію ми знайшли в інтернеті, і за нею було складено рапорт. Після цього потерпілого опитали, провели з ним бесіду, і він подав заяву про побиття. Він не пов’язує це побиття з професійною діяльністю», - зазначила вона. І додала, що наразі триває досудове розслідування і слідчі відпрацьовують всі версії цієї події.

Фото з сайту газети «Лица»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2244
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду