Посол України в Австрії закликав звільнити Сущенка

Посол України в Австрії закликав звільнити Сущенка

29 Грудня 2018
1465

Посол України в Австрії закликав звільнити Сущенка

1465
Посол України в Австрії Олександр Щерба прокоментував інформацію українського омбудсмена Людмили Денісової про знущання російських тюремників над журналістом Романом Сущенком
Посол України в Австрії закликав звільнити Сущенка
Посол України в Австрії закликав звільнити Сущенка

«Відповідно до Уповноваженого ВР України з прав людини Денісової, напередодні 2019 року російські тюремники посадили українського журналіста Романа Сущенка до карцеру. Який садистський спосіб, щоб сказати "З Новим роком»,написав пан Щерба у Facebook та закликав звільнити українського журналіста.

Нагадаємо, за повідомленням пані Денісової, у російській виправній колонії-11 українського журналіста Романа Сущенка помістили у карцер і знущаються над ним.

Журналіста Романа Сущенка затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув із приватним візитом. Його звинувачують у «шпигунстві». 4 червня 2018-го Сущенка засудили до 12 років колонії суворого режиму. 8 жовтня журналіста етапували до колонії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1465
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду