У Криму звільнили з роботи автора статті про віллу Дмитра Кисельова

У Криму звільнили з роботи автора статті про віллу Дмитра Кисельова

7 Жовтня 2018
1027

У Криму звільнили з роботи автора статті про віллу Дмитра Кисельова

1027
4 жовтня кримського архітектора Володимира Мазуріна звільнили з будівельної компанії «Столиця». Раніше він написав статтю про віллу в Коктебелі російського телеведучого та гендиректора міжнародного інформаційного агентства «Россия сегодня» Дмитра Кисельова. Тираж газети «Город24» зі статтею вилучили за продажу.
У Криму звільнили з роботи автора статті про віллу Дмитра Кисельова
У Криму звільнили з роботи автора статті про віллу Дмитра Кисельова

Про звільнення сам Мазурін повідомив «Новой газете».

«4 жовтня розбудили рано вранці, сказали, що терміново потрібно під'їхати в офіс до Сімферополя. А я живу в Феодосії. Приїхав - мені тут же кажуть: "Ви нам більше не потрібні". І простягають угоду про розірвання договору. За згодою сторін», - сказав архітектор.

За словами Мазуріна, після звістки про звільнення йому стало погано.

«Тиск 180/90 і цукор в крові 20,8 ммоль», - сказав він, додавши відповідні медичні документи.

Як повідомляв «Детектор медіа», 1 жовтня стало відомо, що  у Феодосії вилучили тираж газети «Город24» зі статтею «Чародеи оползневого склона» про будинок в Коктебелі Дмитра Кисельова, що побудований з порушеннями на зсувному схилі. Матеріал написав позаштатний автор Володимир Мазурін.

За повідомленням «Бизнес online», у статті йдеться про те, що з вілли відкривається мальовничий вид, проте стоїть вона на схилі з ухилом 70% в сторону моря з «яскраво вираженими зсувними ознаками», однак господаря будинку це не хвилює.

Як повідомляє «Новая газета», про будівництво будинку в Коктебелі Дмитро Кисельов повідомляв українському виданю «Факти» у 2006 році. Він говорив, що для будівництва йому «довелося закласти будинок у Москві та взяти величезний кредит на десять років».

Пан Мазурін у коментарях різним ЗМІ повідомляв, що через статтю нібито за вказівкою Кисельова звільнили головреда видання Олену Войтову, яку також змусили викупити весь наклад видання від 24 вересня.

Кисельов звинуватив Володимира Мазуріна у шахрайстві та здирстві та написав на нього заяву до поліції.

Нагадаємо, у травні 2018 року «Россия сегодня» та Дмитро Кисельов потрапили до оновленого списку санкцій проти Росії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1027
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду