У прокуратурі АРК змінився прес-секретар

У прокуратурі АРК змінився прес-секретар

24 Вересня 2018
3054
24 Вересня 2018
11:19

У прокуратурі АРК змінився прес-секретар

3054
Тетяна Тихончик пішла з посади прес-секретарки прокуратури Автономної республіки Крим. Тимчасово її обов’язки виконує Марина Антошина
У прокуратурі АРК змінився прес-секретар
У прокуратурі АРК змінився прес-секретар

Про звільнення з прокуратури пані Тихончик написала на своїй сторінці у Facebook та підтвердила цю інформацію «Детектору медіа».

«Завершений ще один важливий етап у моєму житті. Було складно, не все задумане вдалося реалізувати, але, сподіваюсь, ми змогли забезпечити високий рівень комунікації зі ЗМІ та громадськістю у висвітленні діяльності прокуратури», – написала вона в мережі.

«Детектору медіа» пані Тихончик повідомила, що далі працюватиме в медійній сфері.

«Хочу відпочити і буду рухатися вперед. Тема Криму та права людини для мене залишаються у пріоритеті. Тимчасово виконує мої обов'язки Марина Антошина», – розказала вона.

За коментарями прокуратури АРК журналістам можна звертатися за номером телефону: (044) 207 16 06.

Нагадаємо, у квітні 2018 року прокуратура Автономної Республіки Крим повідомила про те, що збирає докази незаконного заволодіння майном телерадіокомпаній в Криму для подальшої передачі їх до Міжнародного кримінального суду.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3054
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду